ADSABARA. Ajudes perquè pugam gaudir d’aquest projecte de Musicants ?

Des d’ACICOM t’animem a col·laborar en aquest projecte de Musicans, que de segur ens farà gaudir de la música mediterrània augmentant i millorant la nostra dieta mediàtica i cultural, en aquest cas amb la música.
La producció d’aquest CD “Adsabara“: músiques i cançons fresques de la Mediterrània, amb empelts d’influències clàssiques i de més modernes, condimentades amb aromes del Montgó, Bèrnia, Segària, Marina Alta, Baixa i l’Horta. PRODUCCIÓ d’un VÍDEO de promoció, i DOS CONCERTS de presentació del disc.
Creat a: València
Musicans han elegit Verkami com a plataforma de micromecenatge

Qui som?

Manolo Miralles (fundador d’Al Tall), Rebeca Mut, Àlex Velazquez, Paco Pineda, Eugènia Saval, Ximo Guardiola, Eugeni Camacho i Jordi Pastor.


Eugènia Saval

Què fem?

Una manera pròpia, il·lusionada, personal i col·lectiva, d’interpretar i de reinventar ritmes i melodies amb arrels de músiques i tradicions de la mediterrània. Amb empelts d’influències clàssiques i de més modernes, condimentades amb aromes del Montgó, Bèrnia, Segària, Marina Alta, Baixa i l’Horta. Això és Musicants.

Musicants aporta un aire diferent d’interpretar i crear a partir de les músiques que ens envolten, més antigues o més noves, i amb l’ambició de continuar obrint camins diversos dins de la cadena de la nova música “tradicional” o nou folk “mediterrani”.
Amb una formació eclèctica, amb músics de diversos gèneres musicals, des del món clàssic fins al rock, jazz i “tradicional”. Amb violí, violoncel, piano, baix, guitarra elèctrica i espanyola, cordes mediterrànies, percussió i veus.

Per fer realitat el projecte, volem enregistrar un CD, Adsabara. Necessitem de la vostra ajuda per produir-ho, editar-ho, i organitzar dos concerts de presentació, a més d’un vídeo de promoció.

A què destinarem les vostres aportacions?

  • Enregistrarem i editarem del CD “Adsabara”
  • Farem dos concerts de presentació del disc un a Barcelona i altre a València.
  • Gravarem un vídeo promocional del grup.

Calendari previst

  • Enviament CD o descàrrega digital dins del mes després del tancament del verkami.
  • Enviament del vídeo, quan estiga acabat.
  • Concerts: València 9 d’abril (Teatre Micalet), Barcelona 22 d’abril (CAT Tradicionàrius).

Moltes gracietes per col·laborar en aquest projecte que amb tanta il·lusió hem construït.

Volem que tornem a veure’ns
i amb la vostra companyia
farem cançons i tonades
que ens enriquiran la vida

http://www.verkami.com/projects/14160-adsabara#

Sa Ximbombeta (Mallorca) from Musicants on Vimeo.

 

Post a Comment