ACICOMTESTA s’enlaira: el programa pilot resol els primers dubtes legals

ACICOMTESTA, el pioner gabinet jurídic on-line d’Acicom s’enlaira. Estem molt emocionats i emocionades d’anunciar que Acicomtesta ja és una realitat! El primer programa d’assessorament jurídic amb Aida Casanova està disponible al web, a xarxes i al compte de YouTube amb el mateix nom d’Acicomtesta. Ens fa molta il·lusió presentar les primeres preguntes que ens han arribat i les primeres respostes que ha contestat la nostra advocada, Aida Casanova.

Per norma general, seran els dijous quan eixirà un nou programa d’Acicomtesta. Així tot, podeu enviar les vostres preguntes qualsevol dia de la setmana al correu: acicomtesta@acicom.org o al WhatsApp del telèfon: 665 585 389. Podeu formular el vostre dubte en vídeo, en àudio o en text.

A continuació, us deixem les preguntes que s’han respòs al primer programa. Les qüestions són referides al lloguer i els comerços a l’estat d’alarma i a les primeres permissions dins de la fase 2 en la qual estem ara.

Animeu-se a ser partícips d’aquesta iniciativa!

 

Les persones que estan en un treball d’atenció al públic estan obligades a portar protecció? Si es així, quin tipus de protecció han de portar? Respecte als comerços, ja siga de manera presencial o també entrega a domicili, quina obligatorietat tenen aquestes persones?

 

Si una empresa, una entitat o una associació no ha utilitzat les seues instal·lacions pel decret d’alarma, pot reclamar una part del lloguer? Pot reclamar les despeses d’Internet?

 

Ens podem moure entre províncies? Es pot estendre la tovallola a la platja a la fas 2? Quina serà la dinàmica?

 

Post a Comment