ACICOM SE SUMA A LA VAGA FEMINISTA DEL 8M

Les_Beatrius_cartell_8M

 

ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) farà vaga divendres 8M assumint els 1000 motius feministes per no treballar eixe dia. Per tant advertim que durant tot el divendres 8 de març la nova seu d’ACICOM en el segon pis del Octubre CCC del carrer Sant Ferran número 12, de València, estarà tancada. I pel mateix motiu Acicom participarà en la manifestació del 8M.

Per què ACICOM fa vaga i per què participa en la manifestació? Perque ACICOM és una associació creada amb un objectiu prioritari de defensar tots els drets específics de la comunicació i eixe objectiu constitueix la raó per la qual s’entén que no pot ni vol ser aliè al moviment feminista especialment en la seua vessant comunicadora. I per això s’ha adherit i ha signat, de forma natural, el Manifest de les Periodistes i Fotoperiodistes Feministes Les Beatrius del País Valencià. Les Beatrius són una  xarxa de dones feministes professionals de la comunicació al País Valencià que s’han reunit per lluitar i  aconseguir un periodisme feminista. El nom Les Beatrius s’ha elegit en record de l’escriptora i periodista valenciana Beatriu Civera, represaliada del franquisme.

El Manifest de Les Beatrius, que el pengem ací baix perquè, només amb un clic, puguen accedir tant els i les associades acicomeres com les persones interessades amb el seu contingut, i puguen signar-lo tots els homes i dones que ho desitgen a més de les organitzacions socials, associacions ciutadanes i col·lectius cívics si els pareix convenient.

També incloguem un vídeo fet per Les Beatrius en el que algunes de les seues associades expliquen  els motius que tenen les dones periodistes i fotoperiodistes valencianes per secundar la vaga del 8M, en coordinació amb les iniciatives de la Red Estatal de Comunicadoras Feministas.

Per tant, ACICOM s’unirà a la manifestació feminista que tindrà lloc a València el 8M i que està convocada a les 6 de la vesprada. Perquè Acicom vol acompanyar a les dones valencianes i compartir amb elles les seues justes i igualitèries  reivindicacions.

 

ACCÉS AL MANIFEST

 

Post a Comment