ACICOM RECOLZA ELS TREBALLS EN COMUNICACIÓ DELS AUTORS NOVELLS DE LES UNIVERSITATS VALENCIANES. JOVES INVESTIGACIONS / NOVA COMUNICACIÓ

CARTELL JOVES INGESTIGACIONSACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació)  obri la primera edició del concurs “Joves investigacions – Nova comunicació”, dirigit a aquells estudiants en l’àmbit de la comunicació, el qual té com a fi divulgar el coneixement de nous talents i finançar el treball del guanyador del concurs en un llibre de manera gratuita.

Els objectius del concurs són aportar coneixement i estudis sobre la comunicació, difondre els treballs de joves investigadors, promocionar i donar a conèixer joves figures emergents valencianes, incentivar a persones investigadores oferint-los una publicació formal, i, al mateix temps, generar debats al voltant dels estudis realitzats.

ACICOM realitza esta convocatòria per triar els treballs a publicar, per a la qual tasca vol comptar amb la important col·laboració de les universitats valencianes i especialment dels departaments més implicats en la comunicació: periodisme, comunicació audiovisual, filologia, sociologia, educació, psicologia, ciències polítiques, documentació, publicitat i màrqueting, entre altres.
20170420 JOVES INVESTIGACIONS / NOVA COMUNICACIÓ, ACICOM presenta el Concurs de treballs per editar a la Fira del LLIBRE de València

Per  a arribar a aquest objectiu està previst realitzar un conjunt de reunions amb els professors de facultats més directament relacionades amb les àrees de la comunicació, sociología i educació per incrementar les possibilitats de difusió publica que tenen els treballs acadèmics de fi de grau, tesis doctoral, masters o fi de carrera.

ACICOM considera que les universitats valencianes contenen une mine d’or d’autors i tematiques novedoses, pero que queden amagades en el campus universitari i que deuen eixir al mercat per ser conegudes pel gran públic. Els llibres seleccionats pel concurs serán adaptats a les exigencies d’un llenguatge i estil fluit i de lectura fácil per a interesar a la ciutadania, i per eixir de les pautes del llibre acadèmic.

Les bases del concurs poder aconseguir-se en la web d’ACICOM i es distribuirán en paper en les universitats publiques i privades valencianes. La iniciativa ha sigut presentada a la Fira del Llibre de València, en la jornada de la seua apertura, i ha comptat amb el recolçament de la Unió de Periodistes Valencians. Per a participar en el concurs els candidats podrán inscriure els originals fins el 30 de juny.

http://www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-acicom-convoca-nuevo-concurso-publicar-jovenes-investigaciones-comunicacion-20170421193726.html

Per a inscriure’s al concurs, cal enviar un mail a «jovesinvestigacions@acicom.org» amb totes les dades que es demanen a les bases.

Bases concurs              https://goo.gl/lMAQti

Post a Comment