Concurs “Joves Investigacions – Nova Comunicació”

52 Fira del Llibre de ValènciaACICOM presenta el seu concurs “joves investigacions – nova comunicació” dirigit als i les joves, investigadors de matèries de l’àmbit de la comunicació. La presentació del concurs tindrà lloc el pròxim 20 de març, en el marc de la Fira del Llibre, a la sala Museo 2, a les 20.00 h. Comptarem amb la presència de Sílvia Zarza, en representació de la Unió de Periodistes.


Joves investigacions – nova comunicació” es tracta d’un projecte ACICOM consistent en la publicació de treballs d’investigació relacionats amb la comunicació, realitzats per persones joves de la Comunitat Valenciana, preferiblement en valencià, fruit de treballs fi de grau, fi de màster, tesi o qualsevol altra modalitat d’elaboració, que estiguen relacionats amb qualsevol de les àrees de la comunicació que interessen a ACICOM.

Els objectius de les publicacions són:

  1. Aportar coneixement i estudis sobre la comunicació i especialment aquells que estiguen relacionats amb la Comunitat Valenciana, amb la millora de la dieta mediàtica de la ciutadania i l’exercici dels drets relacionats amb la comunicació

  2. Difondre treballs de joves investigadors i investigadores per tal que puguen ser coneguts, generant coneixement compartit.

  3. Promocionar i donar a conéixer joves figures emergents valencianes

  4. Incentivar a persones investigadores oferint-les comptar amb una publicació formal en el seu currículum

  5. Generar debats i pensament al voltant dels treballs realitzats.

ACICOM realitza aquesta convocatòria oberta per triar els treballs a publicar; per a la qual cosa volem comptar amb la important col·laboració de les universitats valencianes i especialment dels departaments més implicats en la comunicació: periodisme, comunicació audiovisual, filologia, sociologia, educació, psicologia, dret, ciències polítiques, documentació, informàtica, disseny, publicitat, màrqueting, etc.

ACICOM, convoca aquest I Concurs per a editar treballs que formaran part de la Col·lecció “Joves Investigacions – Nova Comunicació” destinada a aportar nous plantejaments en l’àmbit social de la comunicació

La presentació del concurs tindrà lloc, el pròxim 20 d’abril, a les 20.00 h, a la Sala Museo 2, al marc de la Fira del Llibre de València.

Pots consultar les bases del concurs “Joves investigacions – nova comunicació”:

Bases concurs https://goo.gl/lMAQti

Per a inscriure’s al concurs, cal enviar un mail a «jovesinvestigacions@acicom.org» amb totes les dades que es demanen a les bases.

Si vols vindre a la presentació:

https://www.eventbrite.es/e/entradas-joves-investigacions-nova-comunicacio-presentacio-del-concurs-de-treballs-per-editar-a-la-fira-del-33848664266

Presentació Joves Investigacions Nova Comunicació

20170420 JOVES INVESTIGACIONS / NOVA COMUNICACIÓ, ACICOM presenta el Concurs de treballs per editar a la Fira del LLIBRE de València

Post a Comment