ACICOM PROMOCIONA EL DIA MUNDIAL DE LES PERSONES CONSUMIDORES ENTRE ELS USUARIS DEL MERCAT DEL CABANYAL

WhatsApp Image 2017-03-14 at 15.15.01 33404667456_f1475bf595_b

La nostra associació ha continuat aquest matí en el Cabanyal el programa especial de promoció del Dia Mundial de les Persones Consumidores, que es celebra demà  dia 15 de març, en col·laboració amb la Generalitat, l’Ajuntament i diverses entitats dedicades a la defensa del consumidor.

El programa es va iniciar el passat dia 8 en el Mercat Central i ha tingut una segona sessió en el mercat de Russafa.

Els representants d’ACICOM hem repartit un fullet especial destinat a recomanar una lectura responsable de les etiquetes informatives que acompanyen als productes d’alimentació, especialment, als destinats als xiquets, els joves i les persones interessades a seguir una dieta especial de bellesa i salut.

Un dels missatges que conté la campanya d’ACICOM consisteix a demanar a les empreses d’alimentació menys contes i més informació, en el sentit que molts productes es promocionen amb històries que ens facen sentir felices, alegres i prims, sense realment explicar els ingredients que amaguen aqueixos productes i la seua incidència en la nostra dieta alimentària.

Hem aprofitat l’oportunitat per a recordar als compradors i venedors del mercat amb el lliurament d’un fullet sobre que fem en ACICOM, en el qual es destaca la nostra defensa d’accions en defensa dels drets en una societat de consum cada dia més agressiva i l’oferiment d’assessorament a les persones compradores de qualsevol tipus de servei.

Al llarg d’aquests set dies de la campanya, el canal Bussi de l’EMT ha informat del programa desenvolupat per les associacions de consumidors amb el patrocini de la Generalitat i l’Ajuntament.

Junt a ACICOM, han participat també AVACU, TYRIUS, FACUA i CONSUM, entre altres entitats.

València, 14 març 2017

32498323214_21f1b02685_z

DIACONSUM

ACICOM TRIPTIC DIA CONSUM 15 MARÇ PUBLICITAT ALIMENTÀRIA

20170314 Mercat del Cabanyal Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores

Post a Comment