ACICOM presenta reclamació davant OFICINA DRETS LINGÜÍSTICS exigint FULLS INFORMATIUS VACUNACIÓ EN VALENCIÀ

ACICOM RECLAMA FULLS INFORMATIUS DE LA VACUNACIÓ EN VALENCIÀ

En aquests dies de vacunació massiva, reclamem o denunciem que en alguns dels centres que han acudit persones associades i en concret en el centre junt a la nova FE,  en el “vacunódromo” de la Ciutat de les Arts i de les Ciències i en el centre JUBIOCIO NOU BENICALAP, diverses persones associades a ACICOM manifestem que hem intentat obtindre: el full informatiu relatiu a la vacunació de COVID-19 amb Astrazeneca en valencià i no ha estat possible.

En alguns dels casos la persona a la qual se li ha sol·licitat ha contestat molt inadequadament (tal vegada per la pressió laboral…) contestant això s’ho digueu a Ximo (tal vegada suposem que es referia al Molt Honorable President de la Generalitat).

Constatem que en els SMS pels quals se’ns convoca a la cita sí que estan en valencià; però malauradament el full imprés per les dos cares al qual ens referim i de gran importància no ho està ni hem pogut aconseguir-ho. La qual cosa és una clara vulneració dels nostres drets lingüístics com a ciutadania.

Davant d’aquesta discriminació del valencià hem presentat l’oportuna reclamació davant l’Oficina de Drets Lingüístics exigint l’immediat acompliment i garantia dels nostres drets lingüístics com a valencianes

 

Adjuntem còpia de la reclamació presentada

 

València  a  5 de maig de 2021

 

Documentació

Post a Comment