ACICOM presenta el cartell i l’equip del VI Festival de Cinema Ciutadà i Compromés FCCC2020

Més de 60 audiovisuals i 25 sales de projecció diferents conformen un festival

referent de l’audiovisual valencià i de la ciutadania compromesa, el festival més ampli i consolidat.

El cinema que parla de nosaltres, prop de nosaltres. Quan a penes falten uns dies per a l’inici de les sessions d’aquesta nova edició del FCCC 2020, ACICOM ha presentat l’equip de persones implicades en el desenvolupament del festival i el cartell anunciador d’aquesta sisena edició d’un esdeveniment que s’ha convertit ja en un referent per a la societat valenciana, com un espai de difusió per als productors i les productores valencianes, com una xarxa d’espais en el qual projectar audiovisuals basats en el micromecenatge, i com un altaveu per a promocionar aquelles temàtiques més sensibles per a la ciutadania més compromesa i allunyada de les projeccions comercials.

La presentació d’aquesta nova edició del festival, va tindre lloc, aquest dijous dia 15 a les  a la terrassa de l’Octubre, Centre de Cultura Contemporània davant un nodrit grup d’entitats col·laboradors, productores, directors i membres del jurat del certamen. Durant el   transcurs d’aquesta, va ser donat a conéixer el cartell i imatge del FCCC2020 , un festival que en aquesta edició compta amb més de 60 audiovisuals inscrits, i  més de 25 sales de projecció programades.

Les projeccions i activitats del festival es prolongaran des del 27 d’octubre al 30 de novembre, en diferents punts de la geografia de la nostra Comunitat , comptant a més, com en edicions anteriors amb activitats complementàries com a trobades audiovisuals, presentació de llibres, debats, passejos temàtics, tallers, exposicions, etc.

Per a ACICOM  l’organització d’aquest FCCC suposa un autèntic repte compensat per la voluntat de participar activament en la promoció, impuls i difusió de l’audiovisual de caràcter social.

Durant la present edició del Festival CCC, ACICOM presenta una proposta més madura i ambiciosa,  convertida en un referent dels moviments culturals i socials valencians i que es vol estendre’s pel nostre territori per a continuar fomentant la dieta mediàtica valenciana”.

ACICOM torna premiar els millors projectes en diverses categories (documental, foment del valencià, micromecenatge, ficció, foment dels valors ciutadans, etc, destacant la voluntat de continuar millorant la descentralització del Festival, aconseguint més territoris i localitats.

Entre les característiques singulars del festival destaca l’aplicació de l’anomenada “taquilla inversa”, és a dir, es pot entrar lliurement a la sala, veure les produccions audiovisuals i participar en els col·loquis i debats; i, a l’eixida, realitzar una aportació econòmica lliure, que es considere oportuna i justa. Aquesta quantia econòmica es destina a millorar la difusió del catàleg de produccions audiovisuals i afavorir el funcionament d’una xarxa o circuit d’explotació de resultats del Festival.

 

Més informació i seguiment del FCCC2020 en: http://proba.acicom.org/fccc2020/

Et deixem un reportatge fotogràfic d ela presentació de l’equip del Festival

20201015 Presentació Imatge i Equip VI Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2020

Post a Comment