ACICOM, present en la jornada informativa de la Diputació de València sobre les convocatòries en matèria de Igualtat

La setmana passada, part de l’equip tècnic d’ACICOM vam estar present en una jornada informativa sobre la nova convocatòria de subvencions que prepara l’àrea d’Igualtat de la Diputació de València per a 2024. Natàlia Enguix, vicepresidenta primera de la Diputació, va ser l’encarregada de fer l’explicació junt amb el cap del servei i personal tècnic de la corporació provincial.

D’esta manera, Enguix va resoldre els dubtes exposats per les assistents i va repassar els detalls més significatius de la nova convocatòria, que duplica l’assignació dels últims exercicis en passar de 80.000 a 180.000 euros.

La responsable provincial va destacar que “no es tracta només de millorar les partides econòmiques, sinó d’ajudar als beneficiaris, siguen ajuntaments o associacions, al fet que puguen accedir de la manera més senzilla a les ajudes que es convoquen des de les institucions públiques”.

Des d’ACICOM continuem treballant en la cerca d’una persona per a coordinar l’àrea d’Igualtat, ja que enguany pot ser estratègica, tant per la seua importànica social com per la seua viabilitat econòmica.