ACICOM participa al FÒRUM DE L’AUDIOVISUAL VALENCIÀ convocat a Les Corts pel Grup Parlamentari de Podem

Fórum per a reunir al voltant de la mateixa taula a les entitats valencianes que s’ han significat en la defensa de l’ audiovisual valencià. L’ entrada es per invitació . És farà públic el document 

El dilluns ha sigut convocat el Fòrum de l’Audiovisual Valencià per a debatre la millor forma de reobrir una televisió pública valenciana. L’objectiu és escoltar i estudiar quin és el millor model per a oferir a la societat valenciana un espai audiovisual de qualitat, públic i plural.

Participaran del Fòrum el President de les Corts, els grups parlamentaris, l’Alt Comissionat de la Generalitat, la Comissió Interuniversitàries, la Mesa de l’Audiovisual, el Comité d’Empresa d’RTVV, l’Associació de Professionals amb Oposició, l’Associació de Periodistes Valencians, la Unió de Periodistes, la Comissió promotora de la ILP per RTVV, l’Associació Ciutadania i Comunicació ACICOM,  l’Associació Televisions de Proximitat, la Mostra del Cinema de Mediterrània i l’Associació de Ràdios Comunitàries.

Esperem que aquesta jornada siga l’inici d’un procés col·lectiu i democràtic per a construir un nou servei informatiu per a la ciutadania valenciana, sense presses ni imposicions.

ACICOM invita a totes les persones associades i a la ciutadania en general a fer-nos aplegar suggerències i propostes per millorar la dieta mediàtica d ela ciutadania valenciana. Podeu fer-ho mitjançant el correu ciutadaniaicomunicacio@gmail.com

 

 

 

 

Post a Comment