ACICOM EN DEFENSA DEL DRET D’ACCÉS DE LA CIUTADANIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACICOM EN DEFENSA DEL DRET D’ACCÉS

Des de ACICOM estem decidits a recolzar i fer realitat l’exercici de la ciutadania del seu Dret Constitucional de Dret d’Accés als Mitjans de Comunicació , especialment els públics.

Es tracta d’un dret constitucional que no s’aplica en el nostre país. Ara per pirmera vegada, RTVE gràcies a la seua reforma ha iniciat el camí per facilitar l’accés dels grups socials i polítics als mitjans de comunicació.

La Llei de Creació de RTVV contempla entre les funcions del seu Consell d’Administració, la programació semestral del temps dedicat als grups socials i polítics representatius. Mai en tota la seua història ha segut aprovada aquesta programació, encara que alguns ho hem plantejat en nombroses ocasions

A continuació vos oferim diversa informació relativa al tema.

Necessitem col·laboradors i col·laboradores per tal de durendavant una iniciativa ciutadana sobre el tema. Posat en contacte amb nosaltres si pots tirar una maneta.

Documentació:

  1. Document presentat per Jose Ignacio Pastor Pérez, com a Vicepresident del Consell d’Administració de RTVV: 20110220 Dret d’accés de la ciutadania als mitjans de comunicació del grup RTVV
  2. Article de Pedro Soler Ver, escuchar y HABLAR: El Derecho de acceso en RTVE
  3. Directrices_basicas RTVE para el Derecho de Acceso
  4. El Reglamento del Derecho de Acceso en RTVE
  5. ANEXO_AL_REGLAMENTO_DEL_DERECHO_DE_ACCESO_DEFINITIVO_RTVE
  6. Formulario de solicitud del derecho de acceso RTVE

Esperem les teues propostes i/o oferiments a ciutadaniaicomunicacio@gmail.com o amb comentaris a aquest post.

Post a Comment