Premi: Jove Cinema Ciutadà Compromés

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

ACICOM col·labora un any més amb el Festival Tirant Avant Escolars, lliurant el Premi:  Jove Cinema Ciutadà Compromés.

Des de l’any 2011, ACICOM col·labora amb aquesta excel·lent iniciativa liderada pel nostre soci Francesc Fenollosa  i Ten, que mitjançant l’Agència d’Informació, Formació i Foment de l’Audiovisual (l’AIFFAconvoca el Festival Tirant AVANT Escolars.

ACICOM ha lliurat el premi Jove Cinema Ciutadà Compromés al fabulós treball, per la seua creativitat i compromís social per la igualtat, elaborat per alumnat de Quart d’ESO de l’IES Berenguer Dalmau de CatarrojaCRIDA

Vos animem a veure-ho i per suposat compartir-ho amb les vostres xarxes socials

 [/fusion_text][youtube id=”https://youtu.be/0ezJ08hF68g” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””][/youtube][fusion_text]

L’ÈXIT DEL FESTIVAL TIRANT AVANT ESCOLARS 2018
Un total de 63 obres a concurs han participat enguany a la XIIª edició del TIRANT AVANT ESCOLARS, organitzat per l’AIFFA i amb el patrocini de l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana, i la col·laboració de l’entitat TIRANT DE VEU, l’empresa DUB&GROW, S. L. i l’associació ACICOM.

Del total d’obres presentades, 12 ho han estat de podcasts de ràdio i la resta de vídeo, repartides de la següent manera: 29 obres d’educació infantil, especial i primària, i 22 de secundària, batxillerat, cicles formatius i formació de persones adultes, tant de centres educatius públics, concertats, com d’iniciatives formatives privades.
Pel que fa al total de centres participants, 20 ho han estat de la primera categoria (infantil, primària…) i 12 d’ensenyament mitjà i de persones adultes.

A nivell geogràfic, cal assenyalar la participació de centres de 28 poblacions valencianes d’un total de 16 comarques distintes: la Ribera Baixa, la Ribera Alta, la Plana Baixa, l’Horta Oest, la Marina Alta, l’Alacantí, l’Horta Sud, l’Horta Nord, la Foia de Bunyol, l’Alt Vinalopó, la Plana Alta, l’Alcoià, València-l’Horta, la Safor, la Costera i el Vinalopó Mitjà.

Pel que fa als premis especials d’enguany, han estat per al projecte Un 10 per la Igualtat, de l’Associació Tirantianes de l’IES Tirant lo Blanc de Gandia, al projecte RadioEscola d’Escola Valenciana i a À PUNT MÈDIA.

L’acte del lliurament dels Premis s’ha celebrat a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València amb una gran assistència de públic representant dels centres educatius participants al festival.

Podeu veure un reportatge fotogràfic del lliurament dels premis

20181217 Lliurament Premis Tirant Avant Escolars 2018

 

Podeu veure altres edicions en les quals va col·laborar ACICOM en:

Premis Tirant Avant 2011 a les Produccions Escolars Valencianes 
http://proba.acicom.org/premis-tirant-avant-2011-a-les-produccions-escolars-valencianes/

III FESTIVAL INTERNACIONAL TIRANT DE MÒBIL 2011
http://proba.acicom.org/iii-festival-internacional-tirant-de-mobil-2011/

PREMIS TIRANT AVANT A LES PRODUCCIONS ESCOLARS VALENCIANES 2012-2013
http://proba.acicom.org/lliurament-del-premis-tirant-avant-descolar-divendres-18-de-gener-a-les-19h/

Premi Especial ACICOM, Tirant Avant Escolar 2012-2013, a MAGACIM la televisió de Benimaclet
http://proba.acicom.org/premi-especial-acicom-tirant-avant-escolar-2012-2013-a-magacim-la-televisio-de-benimaclet/

 

[/fusion_text][/one_full][/fullwidth]

Post a Comment