Estrena de “Dues flors per a un cavallet”, un audiovisual realitzat gràcies al crowdsourcing, 6-3-2015 a les 20h. Ca Revolta

ACICOM ha col·laborat amb la realització d’aquest audiovisual: Dues flors per a un cavallet , un film de Susana Rey , autora gallega establerta a València,  que ha estat financiat gràcies al crowfunding, es a dir microaportacions  econòmiques i la gran aportació d etreball, idees, i realització d’un ample ventall de persones. Ara tenim ocasió de gaudir del resultat de tants esforços, assistint a la Premier de la Pel·lícula

(http://proba.acicom.org/2013/04/17/dues-flors-per-a-un-cavallet-col%C2%B7labores-com-a-micromecenes-amb-aquest-projecte/)

20150306 Invitació estrena Dues Flors per a un cavallet

En aquest audiovisual es presenta el riu  Palància com un lloc on conflueixen persones, animals i coses per donar tot el sentit a un espai de vida, d’idees i de resistència. 

QR EMO 3.jpgEl documental integra un cos important de música en català, amb la col·laboració d’autors valencians com Al Tall, Àlvar Carpi, Antònia Font, Carles Dénia, Domingo Chinchilla, Dusminguet, Lilit i Dionís, Mar Aranda, Miquel Gil, Obrint Pas, Pep Gimeno “Botifarra” i Rafa Xambó.

Aquest treball és una proposta modesta però entusiàstica i, donat el seu valor social i ecològic, pretén arribar des de la xarxa a persones, associacions i plataformes socials que hi estiguen sensibilitzades.

Una vegada més, agrair a totes les persones i organitzacions que han recolzat el projecte mitjançant la plataforma de micromecenatge Verkami, o amb el seu treball i dedicació.

ACICOM programarà aquest audiovisual al Cicle de Cinema Ciutadà Compromés que venim realitzant en diverses sales de la Comunitat Valenciana.

El 6 de març serà la primera projecció a Ca Revolta, a les 20 hs.
A les 19 s’inaugura una exposició de fotos relativa al projecte i entre les 19 i les 20 podràs recollir les recompenses del Verkami que et corresponguen.

Per a saber més

Dossier premsa resum 2 Flors per a un cavallet

Si voleu contactar :

Susana Rey, directora: 667127133, susanarey.susan@gmail.com

Xurxo Estévez, productor: 6390409054, espiraldelideiras@yahoo.es

Cartell Premier Dues Flors per a un cavallet

Post a Comment