L’OCTA INSTA ALS ANUNCIANTS A QUE INVERTEIXEN EN PROGRAMES BÉ VALORATS PER LA CIUTADANIA.

Logo OCTA

COMUNICAT DE PREMSA ACICOM

 L’OCTA INSTA ALS ANUNCIANTS A QUE INVERTEIXEN EN PROGRAMES BÉ VALORATS PER LA CIUTADANIA.

ACICOM, Associació Ciutadania i Comunicació, membre de l’OCTA, fa seu el  comunicat conjunt amb més de 50 organitzacions espanyoles.

Madrid, 16 de novembre de 2011

Davant la reacció de diverses empreses de retirar la seua publicitat del programa “La Noria” (Telecinco), l’Observatori de Continguts Televisius i Audiovisuals (OCTA), que agrupa a més de cinquanta entitats, manifesta el seu suport a tota actuació que tinga per finalitat millorar la qualitat de la programació televisiva.

Respectant la llibertat de cada cadena per a difondre les idees que considere convenients, i la llibertat dels anunciants per a triar l’espai i la cadena més interessant per als seus interessos, l’OCTA transmet a l’anunciant en general que una major qualitat televisiva aconseguiria també una major eficàcia de la seua publicitat. Així mateix, els convida a planificar les seues inversions en publicitat cercant abans programes bé valorats per l’audiència que programes amb molta audiència.

L’OCTA posa en relleu la urgència d’abordar el compliment de la Llei General de la Comunicació Audiovisual en l’apartat de protecció als menors de 13 anys, quan reserva una franja de 17.00 a 20.00 hores, de dilluns a dijous, que és vulnerada sistemàticament per determinats programes de televisió emesos en dita horària.

Finalment, l’OCTA felicita a TVE i RNE per la iniciativa de dedicar la setmana del 14 al 20 de novembre a commemorar, en els seus principals programes, el 22º aniversari de la Convenció dels Drets del Xiquet, que se celebrarà el diumenge 20 de novembre.

Per a més informació: 

Alessandra Paolini, Dircom ACICOM: 96 1139998 ó 622840746, i

Portaveu OCTA  Mariano González – 676 110 940 i 91 3234225.

Post a Comment