1 FIRA DE CONSUM RESPONSABLE DE LA COMUNITAT VALENCIANA. 20 i 21 de novembre de 2021.Pl. Ajuntament de València

ACICOM, junt amb altres associacions de persones consumidores i la Conselleria d’Economia Sostenible i Sectors Productius, Comerç i Consum, us invitem a la I Fira de Consum Responsable de la Comunitat Valenciana que tindrà lloc el dissabte i diumenge, dies 20 i 21, matí i vesprada.

ACICOM desenvolupara activitats com:

Dissabte, 12 a 13h. Ràdio i taller de podcast
Dissabte de 19 a 20h. VII Festival Cinema Ciutadà Compromés. Projeccions i presentacions de projectes.

A la vegada estarem a la paradeta d’associacions tot el dissabte de matí per atendre’t

T’invitem a conèixer tot el que fem les entitats i associacions pel consum responsable

Després de l’aprovació per l’Assemblea General de les Nacions Unides de l’Agenda 2020-2030 per al Desenvolupament Sostenible, en la qual es determinen els 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS), el Consell s’ha marcat com a objectiu prioritari el desenvolupament d’aquesta agenda. La Conselleria d’Economia Sostenible i Sectors Productius, Comerç i Consum, vol donar suport al desenvolupament de l’objectiu 12 “Producció i consum sostenibles”, de sensibilitzar les persones consumidores sobre la necessitat de canviar les modalitats de consum actuals cap a unes altres més sostenibles amb el medi ambient.

I és, en compliment dels objectius fixats en la Estratègia d´Educació per al Consum Sostenible de la Comunitat valenciana ,en la línia d’acció 2.2 “Organització de fires”, pel que la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum va a organitzar

la I Fira de Consum Responsable a la Comunitat Valenciana

Amb aquesta Fira es pretén d’una banda, donar a conéixer l’existència de productes, ,serveis i activitats d’empreses i entitats que promouen i permeten practicar un consum responsable i de proximitat , i d´altra banda, s’han programat conferències i tallers amb els quals es pretén conscienciar a les persones consumidores que és possible fer una consum critic i conscient emprant eficientment els recursos dels quals es disposa.

 

La plaza del Ayuntamiento de València que viene: con baños públicos, sombras, fuentes, zona para mascletades y posiblemente sin tráfico

La plaça de l’Ajuntament de València acull la I Fira de Consum Responsable

La plaça de l’Ajuntament de València acull, el dissabte 20 de novembre i diumenge 21 de novembre de 2021, la I Fira de Consum Responsable en la Comunitat Valenciana, una fira en la qual es pretén, d’una banda, donar a conéixer l’existència de productes, serveis i activitats d’empreses i entitats que promouen i permeten practicar un consum responsable i de proximitat.

Per a això, s’han programat conferències i tallers amb els quals es pretén conscienciar a les persones consumidores que és possible fer una consum crític i conscient, emprant eficientment els recursos dels quals es disposa.

A més, les empreses i organitzacions participants oferiran exposició i venda de productes de proximitat, ecològics, artesania, tèxtil, comerç just, producció sostenible i prevenció de residus.

ACTIVITATS:

Durant els dies que dura la fira hauran dues carpes on es duran a terme xarrades, conferències, tallers d’alimentació, reciclatge, animació infantil, contacontes, energies alternatives, canvi climàtic, responsabilitat social empresarial, etc.

En total, hi haurà 27 llocs amb alimentació ecològica i/o de proximitat, tèxtil, artesania, jardineria, gestió de residus, etc.

HORARIS: Les dates i horaris en els quals es desenvoluparà la fira són els següents:

Dissabte 20 de novembre de 2021 en horari d’11.00 a 21.00 hores. Acte d’inauguració dissabte 20 de novembre a les 11.00 hores.
Diumenge 21 de novembre de 2021 en horari d’11.00 a 20.00 hores.

 

 

 

Si vols conèixer els nostres vídeos d’ACICOMTESTA, pots fer-ho al canal: http://bit.ly/38SYKbC

================================================================================================

Tota la informació del VII Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2021 en:

https://acicom.org/festival-ccc/

Descarrega’t en pdf: Programa complet VII Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2021

Ens vegem al cinema?

Et deixen la promo del Festival: https://youtu.be/ch0DPpLlUdU

Post a Comment