03-05-2013, 19h. Una vegada més a la Pl. de la Mare de Déu. No podem permetre que siguen Oblidats

ACICOM TAMBÉ S’ADHEREIX

El divendres vinent, dia 3 de maig de 2013, com tots els dies 3 de mes, a les 19h. a la Pl. de la Mare de Déu front a la Porta de La Seu es produirà la concentració en solidaritat amb els familiars d eles víctimes de l’accident del metro.

La constància de la ASOCIACIÓN VÍCTIMAS METRO 3 JULIO de 2006

http://asociacionvictimasmetro.blogspot.com.es/

Junt amb la comunicació audiovisual, encetada principalment per l’empresa valenciana BARRET FILMS, han aconseguit impactar en les consciències de la ciutadania valenciana i de tota Espanya , aconseguint superar el silenci que els Governs del Partit Popular en la Generalitat Valenciana han intentat per tots els mitjans imposar sobre aquest greu accident, que sembla a totes llums que podia ser evitable.

Barret Films per cert va ser guardonada amb el Premi Especial ACICOM del TIRANT D’ESCOLAR 2012 pel seu projecte MAGACIM LA TELEVISIÓ DE BENIMACLET. http://magacim.com/

Tanmateix ACICOM i BARRET FILMS mantenim un acord de col·laboració per posar en marxa experiències d’educomunicació en la Societat Coral El Micalet i en Ca Revolta, com experiències pilot per estendre més endavant a altres organitzacions i entitats.

Barret es una productora valenciana especializada en contenido documental interactivo que quiere aprovechar las posibilidades que las nuevas tecnologías le dan para explorar nuevos caminos narrativos, establecer nuevas relaciones con el espectador y construir un nuevo modelo de televisión online.

http://barretfilms.tv/

0 RESPONSABLES. Comisión de investigación ciudadana sobre el accidente de metro de Valencia de 2006. El 3 de julio de 2006, un tren de la Línea 1 del metro de Valencia sufrió un accidente, donde murieron 43 personas, y 47 resultaron heridas. Hasta hoy, nadie ha asumido ninguna responsabilidad por el peor accidente de la historia del metro en España. Hace falta una nueva investigación que busque la verdad. ¿Cuáles son las verdaderas causas del accidente? ¿Quiénes son los responsables? Una comisión ciudadana que escuche todos los testimonios que se ofrecen a aportar información, y que examine toda la documentación relevante, sin censura. Y que pueda sacar sus propias conclusiones. Damos voz a los testimonios vetados a la comisión parlamentaria y silenciados por los medios de comunicación públicos valencianos. Profundizamos sobre las cuestiones que rodean el caso; cada mes, estrenamos un capítulo nuevo: la comisión de investigación, la estrategia del silencio, las causas del accidente, las víctimas…

Aquest projecte nomenat O Responsables que pots visionar i sentir des de fa algun temps  en capítols lliurats setmanalment, dona veu als que no van ser escoltats o van ser silenciats pels mitjans de comunicació públics o en connivència amb el Govern de la Generalitat, incloent l’actuació d’alguna empresa de comunicació contractada precisament, presumptivament, per silenciar i manipular a l’opinió pública respecte a les verdaderes causes de l’accident del metro

http://0responsables.com

Es demostra que un treball ben fet, de comunicació lliure que contrasta, dona veu als que no tenen veu als mitjans de comunicació, habitualment i lluita contra el pensament únic, paga la pena per a tindre una ciutadania millor informada , lliure i democràtica.

La sexta, mitjançant el genial Jordi Évole es fa fer resó d’aquest treball iniciat per Barret Films i van realitzar el Programa Salvados del diumenge passat, dia 28 de’abril de 2013, nomenat LOS OLVIDADOS dedicat a l’accident del metro i a tota la trama existent al voltant de l’aclariment de les causes de l’accident.

Pots tornar a vore el programa punxant sobre la imatge o anant a l’enllaç que et facilitem

03052013-Fotograma-9-exili-concentracio-del-3-dabril

http://www.lasexta.com/videos/salvados/2013-abril-26-2013042600051.html

La Comunicació ha aconseguit aplegar a la ciutadania valenciana i per això s’està produint una mobilització sense precedents per acudir massivament el divendres, dia 3 de maig de 2013 a donar recolzament humà i personal a l’associació de familiars de les víctimes del metro, que mes darrere més, tots els dies 3 del mes es concentren a la Pl. de la Mare de Deu, front a la prta de la Seu a les 19,30h.

Concentració de l’associació de víctimes del metro

Vídeo realitzat per 9Exili. Com cada dia 3, l’associació de víctimes del metro de valència es concentren a la Plaça de la Verge de València, a les 19:00 h.en homenatge a les víctimes de l’accident de 3 de juliol de 2006. 0Responsables

http://9exili.com/concentracio-de-lassociacio-de-victimes-del-metro/

Post a Comment