We Steal Secrets: The Story of Wikileaks. 20 de gener a partir de les 19:30 seguim amb el Cicle “Hacktivitza’t”

El Cicle “Hacktivitza’t”  continua el dia 20 de gener de 2015 , a partir de les 19:30 amb la projecció del segon documental: We Steal Secrets: The Story of Wikileaks.

Còm seria un món en el que tota la informació fora pública?
Wikileaks es dedica a rebre filtracions que mostren algunes conductes o comportaments inadequats per part dels governs, i publica documents i informes relacionats amb grans empreses, institucions o religions de tot el món, sempre en matèria d’interès públic.
Amb aquest documental volem reflexionar sobre el poder que ha adquirit la Xarxa en els últims temps i sobre el començament d’una autèntica batalla d’informació, que enfronta els poders polítics, mediàtics i militars.

HACKTIVÍTZA’T . Cicle Documental, Censura i Vigilància a Internet. Els dimarts de gener de 2015

ACICOM, La Cova de Benimaclet i  VlcTechHub vos invitem a participar en aquest cicle documental sobre Censura i Vigilància a Internet, que tindrà lloc els dimarts 13, 20 i 27 de gener a La Cova de Benimaclet, com a preàmbul del Festival Internacional Circumvention Tech Festival  http://www.circumventionfestival.es/que reunirá a València, entre l’1 al 6 de març de 2015 a la comunitat internacional que lluita contra la censura i la vigilància a internet.

Estem alineats amb l’objectiu del festival de col·laborar i assegurar-se que internet segueix sent lliure, anònim i segur per a tots. Com a usuaris d’Internet creiem en el seu poder com agent mobilitzador i de canvi social. Es per aquesta raó per la qual organitzem el cicle. És important difondre i debatre sobre aquests temes al nostre entorn local i mes proper.

 Cada dimarts a les 20:00  projectarem a La Cova de Benimaclet  (C/Francesc Martínez, 2 Baix)

Vos recomanem utilitzar l’esdeveniment creat en facebook per interaccionar i compartir informacions, opinions, documents, etc.

https://www.facebook.com/events/366581756854464/

Un document interessant que ofereix un conjunt de recomanacions, eines i pràctiques per preservar el nostre sentit de la privacitat en el món post-Snowden és el Manual d’autodefensa electrònica: ANONIMITZA’T http://issuu.com/cccb/docs/manual_de_defensa-cat_-ang

Vos esperem i invitem a difondre aquesta iniciativa

 https://www.facebook.com/lacuevadebenimaclet

Post a Comment