VIATGES + CURTS, Campanya-iniciativa per promocionar els curtmetratges valencians al transport públic

VIATGES + CURTS

ACICOM presenta la iniciativa: viatges + curts

L’Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM) presentarà demà en roda de premsa una iniciativa per promocionar l’audiovisual valencià i en concret els curtmetratges.

ACICOM ha marcat com a la seua missió, la millora de la dieta mediàtica de la ciutadania valenciana i en aquest sentit la creació de nous públics pel audiovisual valencià potser de gran interés.

L’audiovidual valencià en general i el curtmetratge especialment, te molt difícil la seua distribució i quasi no existeixen vies per aplegar al públic en general. Per altra banda, la ciutadania no tenim quasi opcions de poder gaudir i contemplar es obres fetes des de la Comunitat Valenciana.

Cal obrir noves finestres i espais de distribució per a les produccions valencianes més desconegudes pel gran públic. Produccions que per cert han segut en mltes ocasions premiades, incloent els Premis Goya, i en canvi són totalment desconegudes per a la majoria de valencians i valencianes.

El transport públic ofereix interessant oportunitats de difusió i coneixement de la nostra cultura audiovisual.

La utilització d’aquesta finestra pot generar interessants sinergies: millora la dieta mediàtica de la ciutadania, promociona la nostra cultura audiovisual, dona a conèixer el treball dels nostres creadors, i tot això potenciant el transport públic, millorant la qualitat del mateix i generant la percepció d’acurtar els viatges. Per això ACICOM presentarà demà, junt a diverses figures del curtmetratge valencià, la iniciativa-campanya: viatges + curts.

A l’AVE, al Metro, a l’EMT,  ha de ser possible visionar els millors curtmetratges Valencians.  A la vegada difondrem l’existència de l’ample ventall de Festivals d’Audiovisual que existeixen en tot el nostre territori.

L’acte tindrà lloc demà dia 30 de novembre de 2010 a les 12h.al Consell Valencià de Cultura Palau de Forcalló C/ Museu, 3. 46003 VALÈNCIA

La iniciativa serà presentada per Jose Ignacio Pastor (President ACICOM) i Carme Molina (Secretària ACICOM), junt amb persones referents del sector del curtmetratge valencià: Esteban Algaba (Cortocircuito), Miracle Candela (Presidenta ADAV), Giovanna Ribes, Alex Montoya, Marisa Crespo, Moisés Romera, Francesc Felipe, etc.

Per a més informació i confirmar assistència: http://www.facebook.com/event.php?eid=173466982671857

Comentaris i adhesions en aquest post o al correu ciutadaniaicomunicacio@gmail.com

Post a Comment