VENS ? 18/01/2021 a les 18h SEGON TALLER ONLINE DE CREACIÓ DE CANAL DE YOUTUBE, EN VALENCIÀ, PER A ENTITATS NO LUCRATIVES

Atenció canvi de programa: Us recordem que el pròxim dia 18 de gener a les 18h tindrem la segona sessió dels Tallers de creació de canal de youtube en valencià per a Entitats No Lucratives.

En aquesta segona sessió resoldrem els dubtes del primer taller i començarem amb la creació i edició de vídeos.

Us recordem que podeu enviar-nos els vostres vídeos, preguntes i suggeriments al correu: associacio2001@gmail.coml’equip que tutoritza el curs vos farà aplegar observacions, suggeriments, consells, etc. que ens ajudaran a millorar els continguts dels tallers i les vostres produccions.

També seria interessant que descarreguésseu el programa d’edició VideoPad (versió gratuïta) del següent enllaç:

https://www.nchsoftware.com/

És el programa d’edició que veurem en els pròxims tallers.

Una abraçada

 

Us deixem la gravació del taller realitzat el passat dia 28 de desembre del 2020 per si no vàreu poder assistir i per si desitgeu reenganxar-vos als propers tallers.

 

ACICOM ve desenvolupant una línia d’actuació de ComunicAcció per afavorir la visibilitat de les entitats no lucratives valencianes. Per exemple mireu el projecte Memòria Ciutadana: http://bit.ly/3qnMM0E

L’ús dels audiovisuals com a eina de comunicació per a les ENLs (Entitats No Lucratives) i associacions en general és una eina fonamental.

Tenim una llarga experiència de suport a les eines de comunicació en valencià, com per exemple el suport a https://xn--valenubers-s6a.com/

Ara us plantegem la realització d’uns tallers formatius, eminentment pràctics i amb seguiment tutoritzat per acompanyar en l’aprenentatge i producció final del canal de youtube de la teua entitat.

Aquesta activitat forma part del projecte VALENCIÀ DIGITAL: A LA BUTXACA, A LA BOSSA, A LA PANTALLA, PARLEM VALENCIÀ, patrocinat per la Conselleria d’Educació com a Foment i Promoció del valencià .

Comptem com a formadors amb l’equip de la productora UKEMOTION https://ukemotion.com/, que tenen una dilatada experiència professional en múltiples facetes audiovisuals.

Desitgem que siga del teu interés

 

Segon taller, dilluns, dia  18/01/2021, de 18.00 h. a 20.00 h.

Inscripció Taller Online de Creació de Canal de youtube en valencià per a associacions. 

https://bit.ly/34yFsXk

 

 

PER A SABER-NE MÉS

 

Post a Comment