València és de cinema. Passeig per la València de les localitzacions cinematogràfiques. dissabte 16/11/19 a les 10:30h Taquilles del Palau de Les Arts

Resultado de imagen de vlc film commission

València és de cinema

Així ho han considerat diferents productores nacionals i internacionals que han triat la ciutat com a escenari de les seues produccions.

València, per les seues suaus temperatures i per la varietat de localitzacions, acull cada any nombrosos rodatges de publicitat, cinema, televisió i reportatges fotogràfics.
La Ciutat de les Arts i les Ciències és un dels majors atractius per a produccions internacionals que trien el complex arquitectònic com a element futurista en els seus continguts.

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València és un d’eixos escenaris i hem organitzat gràcies a la València Film Office  una visita guiada amb accés exclusiu als espais en els quals es van rodar les escenes de conegudes pel·lícules o sèries que incorpora aspectes arquitectònics dels edificis.

En els últims anys s’han rodat en aquest espai nombrosos anuncis publicitaris de grans marques automobilístiques de tecnologia mòbil, i s’han realitzats sessions fotogràfiques per a signatures de moda europees. Porsche, Vodafone, Burger King, Gioseppo, Springfield, Pikolinos, Opel,  són algunes d’elles.

Però també grans produccions internacionals han convertit la Ciutat de les Arts i les Ciències en plató de cinema per a pel·lícules de Bollywood, com Anna Bond’ , ‘Ramayya Vastavayya’, ‘ISM-Kanulu Navainaa’,‘ISM-Yey yey yey Raa’ o ‘Bharat Ane Nenu’. Disney, amb ‘Tomorrowland. El món del demà’, la mítica sèrie britànica de la BBC, ‘Doctor Who’ i la sèrie d’HBO, Westworld, van rodar allí algunes escenes.

Altres pel·lícules i sèries que s’han triat València per a les seues produccions són ‘L’embarcador’, ‘Viure dues vegades, ‘El Regne’, ‘El desenterre’, ‘Cent anys de perdó’, ‘La nit que la meua mare va matar al meu pare’, ‘La meua fleca en Brooklyn’ o ‘La mala educació’ i ‘Dolor i Gloria’, de Pedro Almodóvar, entre molts altres títols.

València és a més una ciutat amb un gran vincle amb el cinema. Compta amb diversos festivals al llarg de l’any entre què destaquen CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS, CINEMAJOVE, LA MOSTRA DE VALÈNCIA CINEMA DEL MEDITERRANI, DOCSVALENCIA, HUMAN FEST, LA CABINA, FESTIVAL INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES, LA PLOMA o LABSERIES, entre altres, que encapçalen una agenda cinematogràfica que es completa amb la programació especial de la Filmoteca de València.

Una visita que ens ofereix l’experiència per a veure de prop la volada del Museu Príncep Felip, en el qual arranca el primer capítol de la sèrie de Movistar+, L’Embarcador.

O situar-se en el mateix punt del Palau de les Arts que apareix en algunes escenes de Tomorrowland, el metratge de Disney que es va gravar al gener de 2014.

La sèrie britànica de la BBC ‘Doctor  Who’ o algunes pel·lícules de Bollywood també han sucumbit a l’arquitectura de la Ciutat de les Arts i les Ciències que ara s’acosta a l’espectador sense pantalla pel mig.

Des de Visit València destaquen els beneficis que aporten els rodatges a València com a promoció turística i generadors de riquesa, ja que asseguren que un 30% del rodatge repercuteix a la ciutat.

 

Aquesta visita, l’única que combina l’accés a Palau dels Arts, Museu de les Ciències i Hemisfèric, no inclou entrada completa a aquests recintes de la Ciutat de les Arts i les Ciències, però sí a les localitzacions del rodatge d’aquestes produccions.

Tomorrowland. El Món del Demà, disponible en HBO i Movistar+, es va rodar a València en 2014 i es va estrenar en cinemes en 2015. Dirigida per l’oscaritzat  Brad Bird, la pel·lícula compta amb George Clooney (Frank Walker), Hugh Laurie (David Nix), Britt Robertson (Casey Newton) i Raffey Cassidy (Athena) en els papers principals.

El tercer capítol de la temporada 10 de Doctor Who, “Smile”, es va gravar a València en 2016 i es va estrenar en 2017.

 

La visita organitzada és una de les activitats complementàries del Festival Cinema Ciutadà Compromés 2019 amb la col·laboració de Visit Valènciai  tindrà una duració d’hora i mitja.

Dissabte dia 16 d enovembre a les 10:30h . Punt d’acreditació i eixida:  Taquilles del Palau de Les Arts

Imprescindible inscripció prèvia en:

http://bit.ly/2KaFXNm

València de cinema

PER A SABER-NE MÉS

https://www.visitvalencia.com/valencia-cine-recorre-espacios-cinematograficos-ciutat-arts-i-ciencies

TRAILERS:

Tomorrowland: https://www.youtube.com/watch?v=6rIVvbS3PLk

Doctor Who “S10E3” : https://youtu.be/j2hc4UA8pf8

El Embarcaderohttps://www.youtube.com/watch?v=dvRMb1IkVHs 

Bollywood, “O Lailaahttps://www.youtube.com/watch?v=BI22lG17_lU

https://www.visitvalencia.com/shop/visitas-guiadas/visitas-guiadas-cine/ciudad-de-las-artes

https://www.visitvalencia.com/sites/default/files/pdfs/vlc_shop/folleto-ruta-del-cine-valencia-ciudad-artes.pdf

 

Post a Comment