V Trobada de la Xarxa d’Entitats del País Valencià Dissabte 16 maig 2015, 11,30h València, Ca Revolta (C/ Santa Teresa, 10)

V_Trobada_XEpv_16maig2015

 

V Trobada de la Xarxa d’Entitats del País Valencià

Dissabte 16 maig 2015, 11,30h
València, Ca Revolta (C/ Santa Teresa, 10)
Debat i acord sobre l’estructuració organitzativa de la Xarxa

La Xarxa d’Entitats del País Valencià es va crear el dissabte 26 d’abril de 2014 en una trobada a València, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. En un any, s’han incorporat a la Xarxa una seixantena d’associacions, s’han realitzat quatre trobades, s’han fet diverses reunions comarcals (a Ontinyent, Castelló, Elx…), s’ha dotat a la Xarxa d’un logo i d’una imatge corporativa, i s’ha discutit i aprovat un document de “Criteris per a una llei de participació ciutadana i transparència institucional”, a més de posar en l’agenda social, mediàtica i política el tema de la participació com una necessitat, una reivindicació i un debat. I també cal apuntar la dinàmica endegada de major interrelació entre les associacions més implicades en la Xarxa, creant complicitats i consciència de xarxa.

Un any després, ha arribat l’hora de començar a pensar en l’articulació d’una estructura organitzativa més formal, que permeta la flexibilitat i l’agilitat, però també avance en la consolidació de la Xarxa i en la integració de cada vegada més associacions en la seua dinàmica de treball, debat i decisió. És per això que us convidem a la V Trobada, que estarà centrada precisament en el debat i decisió de quina estructura organitzativa s’ha de dotar la Xarxa.

La V Trobada tindrà lloc aquesta vegada a Ca Revolta, i és necessària la inscripció simplement contestant a aquest correu (i indicant quina associació sou i quantes persones assistiu a la Trobada). Si voleu quedar-vos a dinar, heu d’indicar explicítament, per a que Ca Revolta puga fer previsions.

El mateix dissabte 16 de maig tindrà lloc una manifestació a València convocada per la plataforma Per l’Horta, a la que us convidem a participar. Si ho desitgeu, podem dinar junts i després anar plegats a la manifestació. Us adjuntem un text i una imatge de convocatòria de la mateixa plataforma. Us esperem!

Una de les grans satisfaccions d’aquests darrers dies ha estat la retirada del PGOU per l’ajuntament de València, com a resultat de l’allau d’al·legacions que es van recollir en la campanya Horta és Futur. Però la retirada momentània d’aquest Pla no és  garantia de que no es produisquen futures sorpreses postelectorals. Per això no anem a deixar de treballar.

Ara és l’hora d’eixir al carrer, celebrar l’èxit de la campanya i enviar un missatge clar de que en el futur volem que la planificació territorial compte amb mètodes de codecisió que impliquen a veïns i llauradors de l’horta. Perquè han d’entendre, d’una vegada i per sempre, que no es pot fer política sense el poble i menys contra el poble i els seu territori.Entre totes i tots hem aturat també ara el PGOU, i el pròxim 16 de maig direm als carrers que també volem decidir el futur de la ciutat i l’horta.

L’acte començarà a les 18 hores a la plaça de l’Ajuntament i comptarem amb la presència de l’actor Xavi Castillo que, des d’allí, ens farà la crida a la manifestació. Al final del recorregut també comptarem amb l’actuació del cantant Miquel Gil. Però els i les protagonistes serem el poble. Amb el nostre entusiasme, amb les nostres dolçaines i tabals, les nostres muixerangues, els nostres dimonis, les nostres danses, les nostres cançons. Volem que, aquest, siga un acte reivindicatiu alhora que festiu, per això us cridem a una participació activa.

https://www.facebook.com/events/374986336033469/

Documentació:

ORGANITZACIO Xarxa d’Entitats Informacio per al debat

Matriu resultat DAFO organització

 

Post a Comment