URRACA, CAÇADOR DE ROJOS. Projecte de documental. Ens doneu el vostre suport com entitat?

Benvolguts amics i amigues: Mario Pons, de Ségula Films, un habitual del Festival Cinema Ciutadà Compromés per la seua trajectòria de cinema militant i activitats i que resideix en la frontera del País Valencià amb Catalunya, està desenvolupant un nou ambiciós projecte, molt relacionat amb la memòria històrica i especialment el retrat d’un feixista, catalogat com a hiena per la seua neta.
Mario ha presentat el projecte del documental a la crida realitzada per À Punt. El projecte ja ha aconseguit el suport d’altres televisions; però per À Punt, com que és una productora de les Terres de l’Ebre (no es considera valenciana) i en coproducció amb una productora de les illes, potser que no siga considerat amb la puntuació necessària. Potser convenient el nostre suport cívic.

El documental també es desenvolupa en localitzacions d’Alacant; però li aniria molt bé poder comptar amb l’aval o suport de les entitats valencianes que ens agradaria poder veure feta realitat aquesta pel·lícula. Tant de bo que pugam estrenar-la al Festival Cinema Ciutadà Compromés o seu un del documentals del cineclub ACCIÓ DOCUMENTAL +.

Vinga, animeu-se i considereu el vostre possible suport. Feu-nos aplegar a aquesta adreça la vostra carta de recolzament si així ho estimeu, així com difondre aquest correu a altres entitats que penseu que poden donar-li suport també.
Us deixem el dossier del documental https://drive.google.com/file/d/1biolWoDYZWCyUYhNXnrNcCfQeXXvdlcO/view?usp=sharing
i adjuntem un parell d’exemples d’entitats que li hem donat el nostre suport per si això us facilita la vostra carta.
Podeu veure el teaser en vímeo: https://vimeo.com/473757141   

Moltes gràcies per la vostra atenció i el suport als audiovisuals compromesos.

Carta de suport d’ACICOM, per si vos serveix de model per a la vostra entitat

Carta de suport a projecte URRACA caçador de rojos d’ACICOM_signed