UNA ALTRA RTVV ERA POSSIBLE … I SERÀ? PRESENTACIÓ AL BIBLIO-CAFÉ, dijous dia 15 de desembre a les 19,30

Dijous, 15 de desembre de 2011

Hora: De les 19:30 h.  a les 21:00 h.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: Una altra RTVV era possible… i serà?. “Accountability del Consell d’Administració 2007-2011”

Autor Jose Ignacio Pastor Pérez

Edita Obra Pròpia

Col·lecció ACICOM nº 1

Participaran:

– Vicente Vercher, Editor

– Rosa Solbes, periodista.

– Francesc Martínez Gallego, Professor de Periodisme i Vicedegà de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.

– Membres del Comité d’Empresa de RTVV

– Jose Ignacio Pastor, autor i President ACICOM

Sinopsi
Una rendició de comptes o “accountability” sobre Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) 2007-2011, feta per un testimoni d’excepció: Jose Ignacio Pastor, Vicepresident del Consell d’Administració. Sobre el fil argumental d’un decàleg presentat al setembre de 2007, es desenvolupa una avaluació del que ha segut la legislatura, amb una ampla documentació, dades, enllaços i testimonis del variat ventall de persones que, des de diferents posicions, han intentat millorar la RTVV i amb ella, la dieta mediàtica de la ciutadania valenciana. El període descrit potser el més negre en la història de RTVV, contrastant amb un canvi general en la resta de rtv públiques espanyoles. Un relat imprescindible per deixar constància del que ha passat, a la vegada que projectar un inajornable nou futur pel sistema comunicatiu públic valencià.
Aquest llibre inicia la col·lecció ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació)

http://www.bibliocafe.es/ BiblioCafé en Google Maps

Més informació sobre el llibre en:

Esdeviment creat en facebook on pots participar i dir la teua, a banda de confirmar si vens: http://www.facebook.com/events/146275172141495/

Post a Comment