TERTÚLIA ACICOM AMB EMÍLIA BOLINCHES RIBERA. Dijous dia 17 d’octubre

Aprofitant la presentació del llibre d’Emía Bolinches Ribera,Pilar Soler: Rebelde con causas, podem en marxa les Tertúlies d’ACICOM. Es tracta d’un projecte coordinat pels nostres socis Paco Martí i Arturo Bonet.

Amics, amigues,
Amb ocasió de la presentació del llibre-biografia de Pilar Soler Miguel, escrit per la nostra associada Emília Bolinches, el vinent dijous, día 17, a la Universitat de València, edifici La Nau (Aula Magna) vos passem la tarja-invitació per si voleu assistir a l’acte, del que també passem informació pertinent.

A més, com el llibre es presta a un debat socio-polític-comunicacional, també hem preparat un sopar-tertúlia que ens permetrà iniciar les tertúlies d’ACICOM que tenim previst posar en marxa com a nova activitat associativa.

El debat en l’acte segur que es queda curt doncs a les 21’15 h. hem d’eixir de l’edifici de La Nau i per tant què millor que debatre davant d’un sopar.

El menú del sopar el teniu en arxiu adjunt. Es farà en el Restaurant de La Agricultura, al finalitzar l’acte, a un pas de la Universitat, en el carrer de Les Comèdies, 12. Hem reservat un saló privat per poder xarrar tranquil·lament i el preu és de 25 Euros per persona, a pagar allí mateix. Si vols participar cal confirmar la teua reserva el més aviat possible als telèfons dels socis Paco Martí 666-841-471 o Arturo Bonet 607-386-354.

Menú del Sopar Tertúlia amb Emilia Bolinches_17 de Octubre 2013

Serà una bona ocassió per parlar del llibre, del nostre passat i del present, de tot alló que està – i estem- passant…

Una abraçada

Post a Comment