Taller Experiencial La Certesa de la Crisi Climàtica: Comunicació, propostes i accions.

Taller experiencial a càrrec de Carles Porcel  Director de https://capacitador.info/

QUAN? 19 de setembre de 18:00 a 21:00 hores

ON? Octubre Centre de Cultura Contemporània – Carrer Sant Ferran, 12 – 46001 València

 

Entrada lliure/Places limitades (INSCRIPCIÓ prèvia necessària) http://bit.ly/2k3kxrs

 

Davant la crisi climàtica la ciutadania activa hem de millorar les nostres estratègies de comunicació

S’ha comprovat en diferents estudis que posar èmfasi en la incertesa de la crisi climàtica, incrementa la probabilitat de què la població es quede passiva.

En canvi, mitjançant certs tipus d’expressions lingüístiques, es facilita molt l’assumpció (per part de la població) de la certesa de l’emergència climàtica i es fa molt probable que les persones s’involucren en bones conductes per a potenciar un clima que mantinga millor la vida. Part d’aquest taller està basat en l’informe El “Manual de la Incertidumbre” publicat en castellà recentment.

El taller és experiencial per tal que els participants noten l’impacte significatiu-emocional en ells mateixos dels diferents tipus d’expressions i no com a meres formes de parlar.
Això facilita que els participants tinguen la probabilitat de notar en la seua pròpia experiència els efectes de crear incertesa per promoure actituds d’impotència, desídia, etc. L’objectiu final és integrar les noves maneres de parlar de crisi climàtica, per tal d’arribar a un ampli espectre de població i involucrar a la major part de la població.

Detalls del taller: 
• 20 persones participants màxim.
•  Orientat a persones d’organitzacions relacionades amb els ODS (Objectius del Desenvolupament Sostenible), joves que han pres la iniciativa de lluitar contra la crisi climàtica, periodistes i/o comunicadors. Especialment aquella gent que pot fer un bon ús de la informació. 

https://climateoutreach.org/#

Portada Manual

Post a Comment