Taller de Costura a la teua altura

Hola amics i amigues: Posem en marxa una nova iniciativa. Un taller de Costura per afrontar els temps que corren amb creativitat i autonomia. Un espai on tradicionalment es produïa la comunicació oral i l’intercanvi de coneixements entre les dones.
ACICOM  (Associació Ciutadania i Comunicació) com associació de consumidors que som, i l’Associació de Veïns del Barri del Carme, en estreta col·laboració impulsem aquest taller de  Costura a la teua altura, on les persones participants (homens i dones) podran COSIR, REFER, EMBASTAR…. AMB AGULLA, FIL I DIDAL
Si vols aprendre a fer mitja, ganxet, cosir, arreglar-te la roba o fer-te’n de nova t’ho posem fàcil amb el taller de costura a la teua altura.
Un taller fet per professionals de l’agulla al teu abast al Barri d’El Carme de València els dijous d’octubre a juny de 19 h a 21 h i només per 25 € / mes (socis 20 € / mes)
i 65 € / 3 mesos (socis 55 € / 3 mesos). Es tracta d’incentivar a que les persones s’associen a qualsevol de les dos associacions.
Les places són limitades per rigorós ordre d’inscripció.
Comptem amb Maria José Villalonga i Consuelo Castillo com a professores i expertes, a la vegada que animadores del taller.
Posa’t en contacte amb Maria José envia-li un e-mail a mariajosevillalonga@gmail.com o telefona al             607 330 593
El proper dijous, 4 dia d’octubre hi haurà una Xarrada informativa al mateix local.
Es tracta d’una manera d’aconseguir dinamitzar més el barri, de fidelitzar a les persones associades a qualsevol de les dos organitzacions i a més a més d’aprendre a ser més autònomes com a persones, i crear amb les nostres mans les coses que portem al damunt. Tot això sense deixar de banda que potenciarem la comunicació oral entre les persones que participen al taller.
Vinga, apunta’t i expandeix aquesta notícia. Si cal tenim la possibilitat de crear altres grups i altres dies.
Desitjant comptar amb el teu suport i difusió

Post a Comment