SÍ a RTVV: WEB, Adhesions i Mocions Municipals.

Sí a RTVV demana adhesions a la societat civil i obri una ronda de reunions amb entitats i institucions

La plataforma “Sí a RTVV, la nostra”, creada per diverses persones i entitats del sector audiovisual valencià, entre les quals es troba ACICOM, arran de la Declaració de Burjassot del 28 de gener de 2012, iniciarà una ronda de reunions amb més agents del sector audiovisual valencià, entitats cíviques,
sindicals, partits, institucions per unir esforços en la defensa d’un model públic de ràdio i televisió en valencià i de qualitat. Entre les institucions a les quals la plataforma formularà peticions de reunions estan l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, el Consell Valencià de Cultura, el Síndic de Greuges, els sindicats CCOO, Intersindical, UGT, CGT, CSIF, USO i també als partits polítics en representació a les Corts Valencianes PPCV, PSPV-PSOE, Compromís i EUPV, entre d’altres.

Les bases de la plataforma Sí a RTVV són la defensa d’una ràdiotelevisió valenciana com a servei públic fonamental per a la defensa i l’ús de la nostra llengua, el coneixement de la realitat territorial i cultural valenciana i la cohesió social. La solució al deute de RTVV no és la privatització sinó un canvi en la gestió que l’allunye del control polític i que la pose al servei de tots els valencians. Una televisió professional, independent i compromesa amb la societat. Una televisió i ràdio valenciana que promocione tot el nostre territori i siga motor de l’economia valenciana i el sector de l’audiovisual valencià. Una televisió i una ràdio pública forta, que siga un referent d’independència informativa, participació ciutadana i defensa de la nostra llengua i cultura.

Per tot això la plataforma Sí a RTVV constata que “és possible i realitzable, viable, un model consensuat de gestió i finançament en el qual tenen cabuda tant els treballadors de RTVV com la indústria audiovisual valenciana” i que a més “tirar treballadors al carrer, com planteja la Generalitat, no beneficia a RTVV ni a la indústria audiovisual ni al conjunt de l’economia valenciana.”
A més, la plataforma cívica Sí a RTVV ha anunciat un bateria de mocions a ajuntaments valencians en defensa del model públic de Ràdio Televisió Valenciana consensuat pels agents del sector en la Declaració de Burjassot.

La plataforma ha obert espais com:

MOCIONS MUNICIPALS

Adjuntem un model de moció com a esborrany per poder-la presentar pels respectius grups polítics municipals i que s’ha remés als responsables municipals per tal que es comencen a presentar mocions als ajuntaments tal com vam acordar en la reunió de la Plataforma Sí a RTVV.

Salutacions cordials i Sí a RTVV, la nostra.

Totes les entitats signants en:


També et pots adherir o invitar a les teues amistats, persones conegudes, companyes i companys, etc… mitjançant

Post a Comment