SEÑOR, no es tria a qui estimar; en Col·legi Major Rector Peset dimarts 19/11/19 a les 18:30h. Festival Cinema Ciutadà Compromés 2019

Pel·lícula índia “Señor”, escrita i dirigida per Rohena Gera explora la qüestió de classe a l’Índia a través d’una història d’amor.

Dimarts 19 de novembre de 2019 a les 18:30 h en el Col·legi Major Rector Peset  Pl. Forn de Sant Nicolau, 4.  📍 Localització

Sinopsi:
Ratna és una jove que es queda vídua als 19 anys, després d’haver-se casat l’any anterior. Després d’aquest succés, decideix viatjar a la ciutat de Mumbai, on comença a treballar com la criada de Ashwin, el fill d’una famosa família d’arquitectes. El propi Ashwin ha tingut un altre revés en la seua vida amorosa: les seues noces, que estava a punt de celebrar-se, s’ha cancel·lat en l’últim minut per una infidelitat duta a terme per la seua promesa. Centrant-se únicament en el seu treball, el comportament de Ashwin començarà a canviar quan la relació amb Ratna prometa ser una mica més que la relació entre una criada i el seu senyor.
Ashwin sembla tindre de tot, però s’ha resignat a no aconseguir els seus somnis i se sent perdut.
Ratna,en canvi, que no té res, està plena d’esperança.
Quan aquests dos mons es troben i tots dos connecten, les barreres que els separen semblen insuperables.

Señor Fitxa_opt
Ficha técnica.
Titol: Señor. 
Any: 2018
País: India
VSO: Castellà 
Durada: 96
Categoria: Ficció 
Direcció: Rohena Gera
Producció: Coproducción India-Francia; Inkpot Films Private Limited
Guió: Rohena Gera
Música: Pierre Aviat
Temàtica: Drama romàntic.

Després de la projecció realitzarem un col·loqui amb les intervencions inicials de:

Amparo Mañes Barbe Amparo Mañés Barbé, és llicenciada en Filosofia i Ciencies de l’Educació,  secció de Psicologia, i Master en Gestió de Qualitat, Medi Ambient i Salut Laboral.

És experta en Direcció de Sistemes de Informació i avaluadora de la European Foundation For Quality Management.
Amparo Mañés té una ampla trajectoria en la seua activitat institucional en la Universitat de València, on la visivilitzem com a Directora de la Unitat de Igualtat de la Universitat de València,  càrrec al que va accedir en 2015 des de la direcció dels Serveis d’Anàlisi i Planificació lloc que va ocupar durant 16 anys.  

.
Resultado de imagen de rosa solbesRosa Solbes, periodista i sòcia d’ACICOM. Com manté que no és escriptora només diré que ha escrit un grapat de llibres sobre temática feminista com ara Mujeres valencianas, entre el querer y el poder, Matilde Salvador. Conversaciones con una escritora apasionada o María Cambrils, el despertar del feminismo socialista que va escriure en col·laboració amb la historiadora Ana Aguado i l’arxiver Joan Manuel Almela.

 


Resultado de imagen de "amalia alba"Amalia Alba, psicóloga i  presidenta de la Federación de Dones Progressistes de la Comunitat Valenciana. Amalia té una llarga vida d’activista del feminisme i ha portat endavant iniciatives i  activitats entre las que destaca per exemple la convocatòria anual dels premis de les Dones Progressistes o la resistència dels  grups feministes del Grup de Dones Martínez Cubells que es van negar a eixir fins que van ocupar l’espai de Guillem de Castro 100.

 

 

Adriana Chavez y García-Rendon és científica de comunicació. Professora pionera de comunicació audiovisual és guionista i cineasta en el sentit més ample de la paraula. Així s’ocupa del diseny i de la producció de capanyes publicitaries i també de la producció de continguts. Realitzadora i productora de series de comedia transmedia, realitza teatre en casa, documentals socials i de
creació, video art, spots publicitaris, video-clips musicals i meta-artístics. També s’ocupa de la fotografia, de la generació de continguts periodístics, de disseny gràfic i inclús de l’administració de les contes en les Xarxes Socials i forma part de CIMA. Ha estat sòcia d’ACICOM

 

.
Resultado de imagen de emilia bolinches

Emília Bolinches periodista, vicepresidenta d’Acicom i coordinadora del Jurat del V Festival del CCC 2019, Presentarà la sessió i moderará el debat.

 

 

 

 

Amb la col·laboració de:

                               Resultado de imagen de Igualtat València ajuntament

 

 

PER A SABER-NE MÉS

 

Post a Comment