Seminari d’Educació Mediàtica

AulaMèdia

Aquest Seminari, organitzat per AulaMèdia. Educació en Comunicació, vol consolidar un espai de reflexió i debat sobre l’Educació Mediàtica a les aules. Amb una triple intenció: donar a conèixer i reconèixer la tasca del professorat en aquest camp; potenciar l’intercanvi d’experiències de producció audiovisual i crear un fòrum per a l’anàlisi crítica i la reflexió dels continguts dels mitjans audiovisuals. Amb la idea de potenciar un debat sobre com l’Educació Mediàtica pot ser una potent eina per aconseguir un alumnat i una societat més crítica.

Les persones inscrites al Seminari d’Educació Mediàtica podran descarregar diferents reportatges audiovisuals realitzats per AulaMèdia i la productora Kineina.

Dates: del 2 al 5 de juliol de 2018.

Horari: de 9.00 h a 14.00 h.

Hores certificades: 20 hores.

Lloc: Escola d’Art la Industrial. Recinte Escola Industrial.

Matrícula reduïda: 50 € (per pagaments realitzats abans del 31 de maig)

Aquesta activitat de formació permanent té el reconeixement del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Inscripció en: https://educaciomediatica.wordpress.com/inscripcio/

 

Hola, els amics d’Aula Mèdia ens han remés aquesta oferta per a realitzar inscripció gratuïta en el Seminari d’Educació Mediàtica:  http://www.aulamedia.org/wordpress/2018/04/seminari-deducacio-mediatica/

Benvolgut, benvolguda,  des d’AulaMèdia oferim 10 matrícules gratuïtes, per a estudiants universitaris, alSeminari d’Educació Mediàtica [Televisió, Internet, Mòbils…] que organitzem del 2 al 5 de juliol a l’Escola d’Art La Industrial de Barcelona.

Les persones interessades en aquestes matrícules cal que emplenin abans del 31 de maig- e-l formulari específic que trobaran a:  http://www.aulamedia.org/universitats/
Cordialment.

 La matrícula normal, amb preu d’anticipada abans del 31 d emaig, és de 50 euros.
ACICOM podem oferir altres 50 euros en concepte de borsa de viatge per facilitar l’assistència al citat seminari, realitzant una posterior crònica i aportació a la nostra associació d’una còpia dels materials del curs, amb l’objecte d epotencia l’educació mediàtica en la Comunitat Valenciana. Així mateix invitem a les persones que realitzen el seminari a desenvolupar un projecte d’educació mediàtica en el sí d’ACICOM i comptant amb el nostre suport. i la col·laboració d’Aula Mèdia, amb qui ja hem col·laborat en altres ocasions

Si la persona interessada no és sòcia d’ACICOM, li oferim per la nostra banda donar-li d’alta de sòcia, per un any (30 euros) gratuïtament.

Es a dir, oferiment de matrícula gratuïta d’Aula Mèdia + Borsa de Viatge ACICOM + Quota de sòcia 2018 =

130 euros en total d’ajuda.

T’animes?. Posa’t en contacte amb nosaltres: acicom@acicom.org

Post a Comment