ROL & ROL, si puedes verlo puedes llegar a serlo, en Cines LYS, 20:30h 19/11/2020

 

A les 20:30h. 19/11/2020 sala 11 Cinemes LYS (València)

Projecció de:

ROL & ROL (94′)

Col·loqui posterior a la projecció, amb la participació de:

Rosa Solbes a La Represa (2).jpg

 

 

Rosa Solbes López,  periodista valenciana, primera directora de Ràdio 9, exprepresidenta de la Unió de Periodistes Valencians, ha sigut membre del Consell d’Administració de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), vicepresidenta de Valencians pel Canvi i és destacada activista feminista.

 

 

 

 

Lucy Polo Castillo, Presidenta de l’Associació Por Ti Mujer https://asociacionportimujer.org/

Nascuda en Barranquilla (Colòmbia), es va llicenciar en Psicologia en l’especialitat de Psicologia Infantil per la Universitat del Nord, de la mateixa ciutat. És experta en gènere, havent realitzat nombrosos estudis i investigacions sobre la violència de gènere en dones immigrants, així com la violència sobre les dones en conflictes armats.

Diplomada en Immigració i Dret per la Universitat de València, actualment es troba realitzant estudis de Mediació Intercultural en la Universitat de València.

És fundadora de l’Associació Per Tu Dona, on compagina la presidència amb treballs de prevenció, atenció i intervenció amb dones immigrants de la Comunitat Valenciana. Actualment és presidenta de la Xarxa de Suport a la Dona Immigrant Víctima de la Violència de Gènere (Xarxa AMINVI).

Lucy Polo és membre nacional de la Plataforma CEDAW Sombra Espanya i de la CEDAW Sombra País Valencià.

A nivell mundial, Lucy Polo forma part del Women’s Major Group, el paper del qual és assegurar la participació pública efectiva dels grups no governamentals de dones en els processos de polítiques de les Nacions Unides sobre el Desenvolupament Sostenible, Post 2015 i qüestions ambientals. També és membre de l’equip directiu de l’European Network of Migrant Women (ENoMW).

Asociación Por Ti Mujer

.
Noelia Montagud, técnica de participación social de CEAR-PV. http://cearpv.org/ Psicóloga social con más de 15 años de experiencia en el trabajo con personas migradas, especialmente con mujeres, tanto en el Estado Español como en América Latina.
Sainabou Njie, miembro de la Red Aminata  . https://redaminata.org/ Activista en la defensa de los derechos humanos de las mujeres y niñas contra la mutilación genital femenina y matrimonio forzoso.

 

Llargmetratge documental escrit i dirigit per Chus Gutiérrez.

Produït per Turanga Films, Revolution Films, Harold Entertainment i Quexito Films.

Amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura i À Punt Mèdia.

 

 

ROL & ROL

HORA: 20:30h DIA: 19 de novembre sala 11 Cinemes LYS

Podeu adquirir l’entrada a un preu especial, 5 euros, gràcies a les sinergies entre el FCCC2020 i els Cinemes LYS. Cal col·laborar amb el cinema i més encara si aconseguim una millora de la dieta mediàtica de la ciutadania.
Per adquirir les entrades pots fer-ho en taquilla o pel web: Cal entrar en: https://www.cineslys.com/peliculas/rol–rol#sessions anar al dijous, dia 19 de novembre i elegir la sala 11 a les 20:30h

 

 

SINOPSI:

ROL & ROL reflexiona sobre el paper que exerceixen els mitjans de comunicació, la publicitat i la ficció en la construcció de models de rol femenins i com aquests afecten a la manera de pensar de la societat i a la presa de decisions vitals i professionals de les dones i també dels homes. Pot una representació menys estereotipada i més real influir positivament en la visió de la dona com a líder en la construcció d’una societat més igualitària?

TRÀILER DE ROL & ROL

PER A SABER-NE MÉS:

El cine valenciano, a la conquista del Festival de Málaga

Post a Comment