Presentació a València de Acces-Info Europe, Fundació Civio i Sueldos Públicos

Els amics i amigues de Govern Obert, amb els que venim organitzant activitats conjuntes, han organitzat pel proper dilluns dia 25 de juny, un acte per a la presentació de tres organitzacions i els seus projectes, relacionades amb la transparència, la informació, l’analisi i en definitiva l’avanç en l’exercici del DRET A SABER DE LA CIUTADANIA

ACICOM recolza aquesta iniciativa i participarem en l’acte, t’incvitem a fer-ho personalment, com a persona associada a ACICOM i també com qualsevol altra organització.

Tenim el ferm propòsit de generar sinergies entre totes les organitzacions per tal d’avançar en els nostres drets democràtics

ACICOM pertany a Coalición Pro-Acceso http://www.proacceso.org/

ACCESS-INFO EUROPE www.access-info.org/es
Organització de drets humans dedicada a promoure i protegir el dret d’accés a la informació a Europa i el món, com a eina per a la defensa de les llibertats civils i els drets humans, per a facilitar la participació pública en la presa de decisions i per a facilitar la fiscalització dels governs.

FUNDACIÓ CIVIO www.civio.es
Organització sense ànim de lucre que cerca fomentar un concepte de ciutadania activa mitjançant la transparència informativa i l’obertura de dades. Les seues principals activitats són el desenvolupament d’aplicacions com www.dondevanmisimpuestos.es o www.tuderechoasaber.es (en col·laboració amb Access-Info Europe) que faciliten l’accés a la informació pública, i la creació de continguts periodístics independents de qualitat.

SUELDOS PÚBLICOS www.sueldospublicos.com
Primer diari digital a Espanya que informa del salari de càrrecs públics triats per sufragi universal en les diferents eleccions que se celebren a Espanya. A més pretén donar a conèixer l’actualitat del món de la política des de l’òptica de la despesa pública, l’estalvi, l’avaluació de les polítiques públiques, el balafiament o la corrupció.

PARTICIPEN:

  • Victoria Anderica: Investigadora legal i coordinadora de campanyes de Access-Info Europe.
  • David Cabo: Patró fundador de Civio.
  • Carles Torrijos: Director i fundador de Sueldos Públicos.

Després de les presentacions s’obrirà un torn de preguntes entre els assistents.

Post a Comment