NOUS LIDERATGES, el repte de les primàries. Comunicació Política i Institucional. Divendres dia 16 de 2014.

Des d’ACICOM venim mantenint diverses activitats i accions relacionades amb la comunicació política.

Tenim la intenció de crear un grup permanent dedicat a la Comunicació Institucional i Política, entenent la comunicació institucional com la que  es realitza de manera organitzada per una institució i dirigida a les persones i grups de l’entorn social on realitza la seva activitat. El seu objectiu és establir relacions de qualitat entre la institució i els públics als quals s’adreça, donant-se a conèixer socialment i projectant una imatge pública adequada als seus fins i activitats . La Comunicació Política és l’intercanvi de signes, senyals o símbols de qualsevol classe, entre persones físiques o socials, mitjançant la qual s’articulen la presa de decisions polítiques així com l’aplicació d’aquestes en la comunitat .

Totes dos poden millorar la informació i capacitat de decisió de la ciutadania, acostant els assumptes públics a les persones, empoderant-les i fent-les partícips de les decisions públiques.

ACICOM, junt amb RedPública, ACOP i la Universitat de València hem organitzat unes jornades pel proper divendres, dia 16 de maig de 2014, dedicades especialment a la comunicació política i els processos de primàries com a via d’elecció dels líders polítics.

Cartell Nous Lideratges

 

El Programa

Cartell Nous Lideratges def últim

L’entrada és lliure.

La Jornada tindrà lloc a la Facultat de Dret, a la sala d’actes  Tomás Villarroya (1er pis), Departament de Dret Constitucional, Ciències Polítiques i de l’Administració.

Ja pots confirmar assistència i interaccionar mitjançant l’esdeveniment que hem creat en facebook:

https://www.facebook.com/events/873623132663921

Si desitges implicar-te en aquesta nova àrea, no tens més que escriure-nos a ciutadaniaicomunicacio@gmail.com

 

 

 

Post a Comment