MOSTRA VIVA DEL MEDITERRANI 14 AL 18 d’octubre 2015

Imprimir

L’edició 2015 de Mostra Viva del Mediterrani arrancarà el dimecres 14 d’octubre, a les 20 h en el Palau de la Música de València i s’estendrà per tota la ciutat fins al diumenge 18. La Universitat de València és coorganitzadora de l’esdeveniment i en aquesta ocasió es compta, per primera vegada, amb el patrocini de l’Ajuntament de València, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.
La seu principal és el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València i es programen activitats en altres centres col·laboradors: Octubre Centre de Cultura Contemporània, Jardí Botànic de la Universitat, SGAE, Palau de la Música, IVAM i MuVIM. La Mostra Viva del Mediterrani continua comptant amb el patrocini de la Fondation pour le Progrés de l’Homme, Assemblea de Ciutadanes i Ciutadans del Mediterrani, Institut Europeu del Mediterrani, Casa Àrab, Premis Lux i d’empreses com a Cerveses Turia o Pollos Planes.
L’homenatge a Ovidi Montllor és l’eix de la programació que abasta 7 àrees. Es presentarà amb detall tota la programació i l’escultura “Ponts del Mediterrani” de Pablo Sedeño.

Tota la informació en

http://mostraviva.org/wordpress/

Post a Comment