M’ESPERARÀS?. ALBENA AL TEATRE TALIA.

Des d’ACICOM t’animem a anar al teatre, i més encara si és en valencià, amb actors i actrius valencians, amb humor de qualitat. Malauradament , almenys de moment, no podem vore’ls a les nostres pantalles de RTVV;  pel seu tancament; però pots trobar-les al Talia.
Personatges habituals d’Albena Teatre i de les sèries: Autoindefinits en 2005, 2006 y 2007,  Maniàtics en 2006, Socarrats en 2007 y 2008,  Per nadal torrons! en 2007,   Evolució en 2008 i  Check-in hotel en 2009  els podem vore al Teatre Talia .
No et pots perdre  aquesta obra.
imagenObra
Dos amics queden per sopar. D’una banda hi ha Rubén, l’amfitrió, professor universitari i, d’alguna manera, un fracassat. De l’altra, Jaume, ric, triomfador i un seductor empedreït, a qui acompanyen la dona i la germana d’aquesta. Entre plat i plat, se succeeixen els girs i els embolics entre tots quatre: amors creuats, infidelitats no confessades…, tot amanit amb un bon còctel d’acudits que fan de l’obra un viver d’emocions i situacions divertides.

Los actoresposan en el decorado de 'M'esperaràs?'
text CARLES ALBEROLA
direcció CARLES ALBEROLA y CARLES SANJAIMEALBENA TEATRE

 

El Talia es complau a estrenar la darrera perla d’Albena Teatre, una obra que va ser premi de Teatre Palanca i Roca dins els Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2013. I és que, la veterana  companyia duu un ritme imparable en aquests temps que veuen complir els vint anys d’ençà que Carles Alberola i Toni Benavent començaren un camí que els ha dut al més absolut dels reconeixements. 

Si al novembre de l’any passat començaren a celebrar les dues dècades sobre els escenaris en el Teatre Flumen amb l’estrena de l’obra Ficció, un pseudomonòleg amb el qual homenatjaven el món del teatre i el cinema; ara ens conviden a un sopar de quatre. D’una bl’altra, Jaume, un ric triomfador i un seductor empedreït, acompanyat de la dona i la germana d’aquesta. Entre plat i plat, es succeeixen els girs i els embolics amb un bon còctel d’acudits preparat per a la diversió. 

Pur Albena amb Carles Alberola, Alfred Picó, Rebeca Valls i Cristina Garcia. 

 

Post a Comment