Memètika 2020, II trobada d’autors de mems en valencià 31/10/2020

Una nova edició de la trobada d’autors de mems en valencià, una activitat relacionada amb noves comunicacions.

Al Centre Octubre de València se celebrarà el dissabte 31 d’octubre la jornada Memètika 2020, II trobada d’autors de mems en valencià, impulsada per la Plataforma per la Llengua, amb la col·laboració de l’associació ACICOM i d’Acció Cultural del País Valencià. En la trobada s’han convidat autors de mems com ara @culleraball, @horta_valenciana, @kalebarraka, @peimpampum, @valencia._.ball, @valencianismes i @xufet, amb perfils a Instagram i a unes altres xarxes socials.

 

Memètika 2020, II trobada d’autors de mems en valencià

31/10/2020, 10:30h

OCTUBRE Centre de Cultura Contemporània

C/ Sant Ferran, 12 . 46001 VALÈNCIA

En Memètika 2020 cal destacar la participació d’Amparo Pons i Carles Penya-roja, de la biblioteca de L’ETNO, http://www.letno.es/ca/  del Museu Valencià d’Etnologia, institució que s’ha interessat pel mem com una nova forma de comunicació. El mem és un tipus de llenguatge visual de síntesi, hereu del còmic. Es tracta de missatges crítics i còmics sobre la societat, la política, els esports o la música, amb capacitat de resposta immediata a l’actualitat.

Carles López Cerezuela, soci d’ACICOM, expert en comunicació multimèdia, coordinarà Memètika 2020. El professor defensa potenciar l’ús del valencià a internet, a través dels mems. Igualment destaca la utilitat educativa dels mems, per a explicar continguts de ciències socials als alumnes de Primària i Secundària. Per a donar un sentit lúdic i participatiu a l’acte, hi haurà  un concurs de creació de mems sobre la trobada, entre tots els assistents. D’altra banda, la Plataforma per la Llengua ofereix una jornada sobre memètica i promoció lingüística, adreçada als alumnes de Batxillerat.

 

Organitza:   Plataforma per la Llengua

Col·laboren:

     

 

Continuarem les trobades realitzades l’any 2019

I Trobada d'autors de mems en valencià. Sábado 23 de noviembre a las 10h en OCTUBRE CCC, FCCC2019 | ACICOM

PER A SABER-NE MÉS

Post a Comment