La VIII edició de CONTD es fon amb la X edició de TVMORFOSIS, transformant-se en un format televisiu que comptarà amb convidats europeus i llatinoamericans.

ELS CONTINGUTS AUDIOVISUALS EN EL NOU ESCENARI MEDIÀTIC

Una iniciativa que pretén obrir un fòrum de discussió entre Europa i Iberoamèrica per a traure conclusions de l’estat actual del flux mediàtic digital i aportar referents d’equilibri i regularització en els diferents àmbits de la Comunicació Audiovisual.

La VIII edició de CONTD es fon amb la X edició de TVMORFOSIS, transformant-se en un format televisiu que comptarà amb convidats europeus i llatinoamericans.

Es retransmetrà en directe a través de la xarxa de Televisions Universitàries i de l’Espai de Radiodifusió Iberoamericà.

ENLLAÇ EN DIRECTE A TVMorfosisCONTD

PROGRAMA OFICIAL TVmorfosis/CONTD

Informació sobre els panelistes

Programa de comunicacions

La Universitat de València i el Màster Oficial en Continguts i Formats Audiovisuals organitzen les Jornades CONTD de Continguts per a la Televisió Digital que se celebren cada primavera a València des de l’any 2007.

Des d’aleshores són un espai d’anàlisi per als experts i investigadors en continguts, els creadors i innovadors de nous formats, els teledifusors i els professionals de la producció audiovisual. Una referència des de la que tendir ponts de diàleg entre tots els agents implicats en el procés: indústria, universitat i administració.

En elles diversos experts i professionals debaten i exposen les seues diferents visions sobre el sector audiovisual durant les conferències i les taules redones que conformen el programa de cada any. Amb les seues aportacions i les del públic assistent, les Jornades CONTD s’han convertit en un fòrum on reflexionar sobre els continguts televisius en el context de redefinició contínua de l’escenari audiovisual internacional.

Les jornades que són retransmeses en directe en esta pàgina web, acaben amb una sessió de pitching en la que els estudiants del Màster en Continguts i Formats Audiovisuals presenten els seus projectes a una representació de la indústria audiovisual.

Tots els vídeos i conclusions resultants de les jornades poden ser consultats en esta web. Les Jornades CONTDestan obertes al públic en general, encara que estan especialment dirigides a:

– Estudiants dels graus i postgraus relacionats amb la comunicació.

– Professionals del sector audiovisual.

– Investigadors i experts dels mitjans audiovisuals.

 

Post a Comment