LA LÒGICA PERVERSA DE LES CAIXES: El context financer espanyol, productes híbrids de capital i recuperació de la inversió.

ACICOM com associació de consumidors centrada en els temes relacionats en la comunicació ha decidit establir línies de col·laboració mútua amb APABANC.
Una de les causes inicials que ha ocasionat els perjudicis a la ciutadania del sistema bancari i en especial de les caixes, ha vingut ocasionada per la manca d’una adequada informació i comunicació, quan no la manca de transparència i claredat expositiva de les condicions i riscos que tenien els productes híbrids . Aquesta aliança amb APABANC pot servir per empoderar més a la ciutadania que es troba indefensa front al gran poder de la banca

Hem organitzat conjuntament aquest esdeveniment i t’invitem a vindre i a invitar a les persones del teu entorn que desitgen saber més sobre les causes i responsabilitats d’aquesta desfeta i fallida econòmica del sistema financer valencià, i les possibles vies per poder recuperar les inversions realitzades.

Conferència – Col·loqui


LA LÒGICA PERVERSA DE LES CAIXES: El context financer espanyol, productes híbrids de capital i recuperació de la inversió.

4 de desembre a les 19:30h. al CLUB DIARIO LEVANTE
C/ Traginers, 7 Polígon Vara de Quart VALÈNCIA

La situació de milers de persones que es senten estafades és un tema de rabiosa actualitat, analitzat dins del context financer espanyol, les noves normatives com la Llei 9/2012, de 14 de novembre, de reestructuració i resolució d’entitats de crèdit, el MoU (Memoràndum d’enteniment europeu), la nacionalització de caixes i bancs espanyols, o la recent aprovació dels Plans 2012-2017 de reestructuració de les entitats participades majoritàriament pel FROB aprovats pel Banc d’Espanya i la Comissió Europea.

APABANC, Associació de perjudicats pels bancs i ACICOM,  Associació Ciutadania I Comunicació, han organitzat aquest acte davant l’impacte que està tenint la situació financera dels nostre país sobre la ciutadania en el seu conjunt, i els inversors o titulars de productes híbrids dels bancs.

Intervenen:

Jordi Palafox. Catedràtic d’Història i Institucions Econòmiques de la Universitat de València.
Juan Ignacio Ruiz. Catedràtic de Dret Mercantil de la Universitat de València.

Presenten i moderen:

Jose Ignacio Pastor President ACICOM

Ricard Torres. President APABANC

Organitzen:  APABANCACICOM

Col·labora: Club Diario Levante

http://apacbank.es/

www.acicom.org

Participa en l’esdeviment del facebook creat:

https://www.facebook.com/events/514804601874223/?ref=ts&fref=ts

Post a Comment