Ja tenim el cartell del VII Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2021

ACICOM ha convocat enguany un concurs públic per elegir el cartell del VII Festival Cinema Ciutadà Compromés 2021 i ja tenim cartell, elaborat per Mara Saturio, que ha guanyat el concurs convocat.

En un acte públic celebrat a la sala d’actes Centre de Cultura Contemporània OCTUBRE es van presentar públicament tots els treballs que han participat, amb la participació de les creadores dels mateixos.

Va ser una experiència molt interessant per donar visibilitat a totes les autores dels cartells presentats, que van veure el seu treball projectat a la gran pantalla i van tindre l’ocasió de comentar les seues creacions davant d’un públic expert.

El Jurat del Concurs  ha estat  conformat per un ample ventall de persones (18 en total) procedents del món associatiu i expertes del món del disseny,
                                         JURAT DEL CONCURS DE CARTELL VII FESTIVAL CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS FCCC2021
Membre del Jurat Professió-càrrec Identitat Digital
Alícia Gavara Estañol Sòcia d’ACICOM
Amparo Carbonell Tatay Escultora
Ana Maria García García Metgessa, sòcia d’ACICOM
Arnau España Cuenca Membre de Tresdeu
Begoña Jordà Albiñana Catedràtica Escola Tècnica Superior d’Enginyeria del Disseny UPV
Carles López Cerezuela Expert en comunicació . Soci d’ACICOM
Jaume Cortina i Silvestre Tècnic d’Animació Sociocultural.  Soci d’ACICOM  @jaumecs
Joan Lloret Pastor Metge. Membre del Consell de gestió
José Ignacio Pastor Pérez Pedagog . President ACICOM @joseigpastor
Laura Ú. Pastor Pastor Pedagoga, mestra i mediadora cultural Laura Pastor Psicopedagoga (Facebook)
Marc-Andreu Fenollosa i Arrufat il·lustrador. Membre EDAV @drenua
Maria Fragoso Màster Gestió Cultural. Graucomunicació. Consell Gestió ACICOM
Miquel Pallardó Lluesma Filòleg i músic. Administració ACICOM
Josepa García Gil Politòloga. Sòcia d’ACICOM
Rosa Albero Experta editorial. Sòcia d’ACICOM
Teresa Boix Gestora cultural. Sòcia d’ACICOM
Valeria Matveeva Estudiant màster gestió cultural i historiadora
Yolanda Verdú Televisió. RTVE. Sòcia d’ACICOM
El concurs ha estat tot un èxit, acceptant-se un total de 38 treballs. Cada membre del jurat ha disposat d’un total de 30 punts per valorar i repartir entre els treballs presentats. El Jurat ha volgut manifestar  l’alta qualitat de molts dels treballs presentats i mostrar la seua satisfacció per l’alta participació.
Resultats del Concurs: La guanyadora ha estat Mara Saturio, amb un ample marge de valoracions al seu favor (187,50 punts), cartell que teniu en la capçalera d’aquesta entrada.

 

Han quedat  com a finalistes Raúl Colomer (73,50), Paloma Olmos (44,50), Ana Lloret (33), Brian Fernández, (24), Joan Silvestre (22), Alberto Illueca (19), Judit Rambla (15), Salva Velarte (13),  Adrian Rubio (13), Ainhoa Sanchez (12).
Vos deixem un vídeo de la presentació preparada a l’efecte, que va ser projectada en la pantalla i que conté tots els treballs presentats i el nom de l’autoria   https://youtu.be/TiVtOYp_Rrk

L’acte va comptar amb la presència de varis persones membres del jurat que van lliurar els certificats. Els 10 finalistes han rebut a més a més un diploma, que van ser lliurats per representants de dos de les entitats patrocinadores del FCCC202: Jose Luis Moreno com a sotsdirector general d’audiovisual de l’Institut Valencià de Cultura
i per Toni Gisbert com a Secretari d’Acció Cultural del País Valencià.
El Consell de Gestió d’ACICOM manifesta també la seua alegria per haver pogut conèixer l’existència de  persones que desenvolupen treballs de disseny, il·lustració, edició, etc. i volem aportar el nostre suport per donar a conèixer el seu treball i visibilitzar a persones que poden aconseguir ser professionals de reconegut prestigi.
Nosaltres som una entitat no lucrativa, i la major part de la nostra activitat és desenvolupada per persones activistes i voluntàries, que treballant juntes aconseguim generar sinergies per millorar la nostra societat, especialment en els temes relacionats directa o indirectament amb la comunicació i la ciutadania.
Les persones participants en el concurs tindran bonificada la quota de persona associada (35 euros) corresponent a l’any 2021. Es tracta d’un reconeixement de la seua participació. per si desitja sumar-se al col·lectiu acicomer. Com a resultat poden així participar  activament en els projectes que vulguen, incloent la possibilitat de posar en marxa un projecte propi amb el suport d’ACICOM.
Totes les persones que han presentat treball, han rebut un certificat de participació en el concurs, lliurat a les presents en l’acte per membres del Jurat .
La guanyadora, Mara Saturio,  ha obtingut un diploma especial, a més a més el premi de 45o euros.

Mara Saturio rebent el premi amb Jose Ignacio Pastor, Toni Gisbert i Jose Luis Moreno

Vos deixem un reportatge fotogràfic de l’acte mitjançant un àlbum de flickr, pots punxar damunt per anar vegent les fotos
20210721 Acte lliurament Premi Concurs cartell del VII Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2021

 

 BASES CONCURS CARTELL VII Festival Cinema Ciutadà Compromés 2021

Els cartells de les anteriors edicions del Festival

                             Imatge del FCCC2015

 

                                       Cartell FCCC2016

           Cartell FCCC2017

 

                                                           Cartell FCCC2018

 

                                             Cartell FCCC2019

 

                                           Cartell FCCC2020