INTERACCIONS SONORES l’acústic i l’electrònic”, en el Teatre CERCLE, de Benimaclet (València), dijous 28 de febrer, a les 20.30 hores.

Joan Gómez i Josep Lluís Galiana, dos grans amics i col·laboradors d’ACICOM, ens ofereixen demà una excepcional actuació. Vens a gaudir i compartir junts el seu art?
El compositor Joan Gómez Alemany i el saxofonista i improvisador Josep Lluís Galiana estrenen el seu concert d’improvisació electroacústica “INTERACCIONS SONORES_l’acústic i l’electrònic”, en el Teatro Círculo, de Benimaclet (València), dijous  28 de febrer, a les 20.30 hores. C/  Carrer Prudenci Alcón i Mateu, 2, 46020 Valencia

Interaccions sonores, l’acústic i l’electrònic és la nova proposta que porta Teatre Cìrculo.

Josep Lluís Galiana & Joan Gómez Alemany són dos creadors de contrastada trajectòria tant en el terreny de la lliure improvisació musical com en el de la composició electroacústica.

Artistes de reconegut prestigi internacional, Galiana & Gómez acaben d’embarcar-se en un projecte d’intervenció sonora, on la improvisació i l’electrònica conjuguen les seues respectives fortaleses emocionals per a elaborar un discurs sempre canviant, sorprenent i de gran vigor expressiu.

La música de Galiana & Gómez és fruit de l’exploració i de l’experimentació en diverses estètiques i gèneres musicals.

A partir de materials exquisidament treballats i elaborats per Joan Gómez Alemany i de l’energia que desprenen les improvisacions als saxofons per Josep Lluís Galiana, cada intervenció, cada concert, cada trobada remet a l’oïdor a un espai nou, a un món de desconegudes, imprevisibles i absolutament sorprenents textures, colors i sensibilitats.

“Us avise que ens ha quedat una creació molt suggeridora, intensa, poètica i molt energètica, en la qual les interaccions entre els meus saxofons (l’acústic) i la música electrònica composta per Joan (l’electrònic) desborden els límits de la percepció i les fronteres estètiques. Joan (i jo mateix) ens hem embarcat en un projecte d’intervenció sonora, on la improvisació i la composició electroacústica conjuguen les seues respectives fortaleses emocionals per a elaborar un discurs sempre canviant, sorprenent i de gran vigor expressiu. No us ho perdeu. Us esperem!!!

Absolutament sorprenents textures, colors i sensibilitats.”

https://www.facebook.com/joseplluisgaliana

Post a Comment