FORMACIÓ ASSOCIATIVA Març 2020 de la Xarxa d’Entitats: + feminisme + dades i copyright + informàtica bàsica + disseny gràfic + participació interna

ACICOM, entitat membre de la Xarxa d’Entitats del País Valencià us invitem a participar i difondre les activitats que hem programat per al mes de març, per a qualsevol persona interessada i especialment per aquelles persones que volen enfortir el teixit associatiu valencià

Tens més informació al web de la la Xarxa d’Entitats del País Valencià 

Dins del programa de formació contínua de la Xarxa d’Entitats en el marc del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de València la programació del més de Març inclou formació en els següents aspectes:

  1. Participació de la dona dins del moviment associatiu. En el taller es treballaran els aspectes de gènere i apoderament associatiu des de la perspectiva feminista per a incorporar més dones i valors feministes al món de la ciutadania organitzada. Què podem fer les associacions per a incorporar eixos aspectes? Ens podem organitzar d’una altra manera?  Podem repensar els horaris? Podem repensar la duració de les reunions? Podem visibilitzar més els lideratges femenins? El taller serà impartit pel Col·lectiu Parke Alkosa i ens trobarem a l’Espai Beta (C/ Calamocha 6 Patraix València) dijous dia 5 de Març a les 18,30 hores.
  2. Protecció de dades i propietat intel·lectual. El taller tracta d’informar les associacions respecte a l’obligatorietat de complir la normativa de protecció de dades en el funcionament intern. Informarem de quines són les obligacions legals en les dades de les persones sòcies o usuàries de servicis associatius. En una segona part parlarem del respecte per la propietat intel·lectual en el funcionament associatiu quan gastem imatges, vídeos o dissenys d’altres persones. El taller serà dimarts 12 de Març i serà impartit per Francisco Adan (advocat especialista en Dret de les noves tecnologies). Ens trobarem a l’Espai Beta (C/ Calamocha 6 Patraix València) a partir de les 18,30 hores.
  3. Informàtica bàsica per a gestionar una associació. Els objectius del taller se centren en el coneixement de les ferramentes gratuïtes bàsiques que permeten funcionar online i off line una associació. Des de tractament de textos fins a compartir arxius o presentar un pressupost. El taller tindrà un caràcter pràctic i centrat en habilitats bàsiques del món digital tant amb el mòbil com amb un PC. L’horari del taller serà dissabte 21 de Març de matí a partir de les 11 hores en  l’Espai Beta (C/ Calamocha 6 Patraix València). El taller serà impartit per Carles López expert en comunicació social.
  4. Disseny gràfic fàcil per a qualsevol persona. Després de conèixer les principales ferramentes de software associatiu ens endinsarem en el disseny gràfic per a poder fer cartells, butlletes, revistes, flyers, calendaris, mems, editar fotografies, banners o dissenys bàsics de text en imatge. Ho farem amb software lliure i gratuït i també amb ferramentes de baix cost i resultats quasi professionals com ara Canva. El taller serà impartit per Carles López (expert en comunicació social) dissabte 21 de Març a partir de les 11 hores en  l’Espai Beta (C/ Calamocha 6 Patraix València).
  5. Participació interna. La finalitat del taller és proporcionar noves ferramentes per a incentivar la participació interna de l’associació i engrescar les nostres associacions. Com podem millorar la comunicació interna? Com podem motivar la nostra gent? Qué podem fer per a coordinar-nos millor? Com gestionar millor el temps? Com gestionar les baixes i la captació de noves persones? El taller serà coordinat per la Fundació Horta Sud i està planificat per al dissabte 28 de Març de matí a partir de les 11 hores en  l’Espai Beta (C/ Calamocha 6 Patraix València).
Per a qualsevol dubte o informació teniu el telèfon de la Xarxa a la vostra disposició (644 395 365) i també les nostres xarxes socials @xarxaentitats (Twitter, Facebook i Instagram) o també teniu el nostre correu electrònic: xarxadentitatspv@gmail.com 
INSCRIPCIONS EN:

http://bit.ly/39dSeer

Esperem que vos siguen útils.

Post a Comment