Et presentes com ACICOM al XIII edició del Certamen de Narrativa Breu: La salut i el benestar de les dones?

El 9 de maig finalitza el termini de presentació dels relats. T’invitem a participar tant personalment com en qualitat de persona associada a ACICOM i presentar-ho com associació.

Portada Concurs Narrativa Breu Ajuntament de València

El termini d’admissió de treballs que opten al premi de la XIII edició del Certamen de Narrativa Breu, convocat per l’Ajuntament de València a fi de fomentar la reflexió sobre un tema d’interés social relacionat amb la dona i sensibilitzar a la societat sobre la igualtat d’oportunitats entre dones i hòmens, finalitza el 9 de maig.

Segons les bases d’este concurs, convocat en esta ocasió davall el títol “La salut i el benestar de les dones”, l’Ajuntament premiarà tres narracions breus, originals, inèdites i no premiades en concursos anteriors, el contingut del qual reflectisca la salut de les dones, entesa com el complet estat de benestar físic, mental i social, i no sols l’absència de malaltia o malaltia.

De moment, s’han presentat 38 relats, que junts amb els que es reben abans del pròxim 9 de maig optaran a tres guardons: Un primer premi de 1.500 euros, el segon de 750 euros i el tercer de 500 euros.

Cal recordar que, tal com contemplen les bases del certamen, l’Ajuntament editarà una publicació amb els tres relats premiats i els altres 12 millors.

Estes bases podran ser consultades en la seua integritat tant en l’esmentada Web com en la pròpia Regidoria de Benestar Social i Integració. Secció de Dones i Igualtat i Centre Municipal de la Dona –CMIO-.

Les bases pots decarregar-les en 2014 Ajuntament de València BASES_CERTAMEN_Narrativa Breu-Dones-val

Anima’t si vols presentar-te com ACICOM no tens més que escriure-nos. a ciutadaniaicomunicacio@gmail.com

 

 

 

 

Post a Comment