Et convoquem a CONVERSA OBERTA: QUÈ FEM PER PRENDRE LA PARAULA ELS GRUPS SOCIALS? dijous 20/6/2024 14.30h

Acomplint un dels acords de la

Jornada ELS GRUPS SOCIALS PRENEM LA PARAULA
https://acicom.org/cronica-de-la-jornada-els-grups-socials-prenem-la-paraula-5-6-2024/

des d’ACICOM hem convocat una CONVERSA OBERTA, COM FER PER PRENDRE LA PARAULA ELS GRUPS SOCIALS? convidant a les persones interessades en aportar idees, empentar un possible projecte aglutinador de grups i persones, creant un possible equip motor, etc.

AJORNADA A SETEMBRE PER DIVERSES CIRCUMSTÀNCIES

Tindrà lloc el dia 20 de juny, en la sala de l’Àtic del Centre de Cultura Contemporània OCTUBRE, a les 14.30h. Una conversa mentre dinem.
Aforament limitat, imprescindible reserva prèvia (la logística obliga), en:

Si vols rebre informació d ela pròxima convocatòria i documentació sobre el tema, realitza la inscripció en:

https://bit.ly/Conversa-Oberta-20-6-2024

 

 

Si vols rebre informació sobrre els següents passos, documentació sobre el tema, etc. aporta les teues dades i et mantindrem informat/da, en: 

https://bit.ly/Participar-Grups-Socials-prenem-la-paraula

Una de les conclusions de la Jornada del passat dia 5 de juny, va ser la proposta d’estudiar com continuar i crear algun tipus de coordinació, plataforma, grup motor, i en definitiva un espai d’agregació o “hub” per continuar treballant entre associacions, col·lectius i grups socials. 

Es tracta de crear sinergies, suport mutu i a la vegada que puga ser viable el model d’organització amb els qual ens dotem.
No tenim massa temps per preparar-la; però l’estiu se’ns tira al damunt i algunes persones ens heu insistit en la necessitat de retrobar-nos el més aviat possible. 

Així que anem a per feina:

Hem reservat una sala, l’Àtic del Centre de Cultura Contemporània OCTUBRE, amb l’objectiu de mantenir una Conversa Oberta, un model que venim experimentant des d’ACICOM i que suposa una espècie de tertúlia dialògica, aprofitant el temps del dinar junts.

La idea és quedar sobre les 14.30h. en un espai reservat per a nosaltres (fins a les 17.30h màxim) , amb les taules en disposició quadrada, que ens permeta veure-nos totes i una conversa participativa. El dinar serà servit per la cafeteria de l’Octubre i eixirem a uns 24 euros aproximadament. (tenint en compte que a banda del preu del menú, cal abonar un suplement de cambrers i algunes altres coses).
En breu et farem aplegar un formulari d’inscripció i reserva de plaça (el tema de la logística ens obliga) i  clar amb un aforament màxim per poder parlar i interaccionar.
Així que reserva ja la data en la teua agenda i ves pensant si cal convidar a alguna altra persona o entitat.
Et demanem que a volta de correu ens planteges quins temes t’agradaria tractar (en forma de preguntes per a les persones assistents) i si tens algun document o materials per aportar. ciutadaniaicomunicacio@gmail.com
Des d’ACICOM ens comprometem en arreplegar tot i preparar la documentació per a la Conversa, fent-vos aplegar a totes les persones inscrites. 

Alguns exemples de preguntes que podríem formular per a la conversa:
Qui som? 
Quin és el nostre desig o visió del que ens agradaria aconseguir?( seria una breu presentació de les persones assistents)
Com enfortir el teixit associatiu?
Quins models d’organització?
Tenim alguna eina a l’abast?
Amb quins recursos podríem comptar?
Paga la pena cridar a la porta de les organitzacions polítiques?
Les eines plantejades com el QUI ÉS QUI, l’Agenda Ciutadana compartida, Programa de Ràdio-TV, etc. poden ser útils?
Coordinar mobilitzacions? De quina manera?
Com mesurar els resultats de les organitzacions socials?

Podem crear algun espai o estructura permanent de confluència? Com?
Crear un grup motor? Qui vol composar-ho?
Utilitzem alguna estructura existent? Xarxa d’Entitats del País Valencià? Somos Súper? Viquipèdia? https://calendari.cc/?

Són preguntes, únicament suggeridores, per tal que aportes les teues.

Bo, vinga a veure si aconseguim un espai de confiança i generació de sinergies

Rep una cordial salutació