Esport, Periodisme i Compromís amb CARLOS HUMBERTO CASZELY

El dimecres, dia 30 a les 18,30h al CCC Octubre, Aula 1. tindrem una Conferència, trobada amb CARLOS HUMBERTO CASZELY, que tractarem el triangle: Esport, Periodisme i Compromís.
Carlos Humberto ha segut un gran futbolista, i a més a més és periodista compromés amb el seu país i la societat.
Una magnífica oportunitat per parlar d’esport i comunicació.
Ara que estem celebrant el mundial de futbol, és una excel·lent ocasió per poder intercanviar amb un ex-crack del Fútbol Munidal, les seues reflexions i trajectòria sobre el paper dels esportistes, que esdevenen en Icones, i el seu compromís i paper per millorar la societat. Si al remat, això coincideix amb una persona que ara és periodista i que analitza el que passa al seu voltant des d’una òptica de compromís per tal que l’esport prenga partit pels interessos generals, com ell ha fet respecte a les víctimes del terratremol, puix millor que millor.
Hem creat un esdeveniment en facebook al que et demanem que t’adhereixes i a més a més invites als teus amics i amigues.

http://www.facebook.com/event.php?eid=106114242773818

L’acte ha segut organitzat per ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) i Todostelevisión, amb la colaboració del CCC Octubre i la Casa de Chile en València.

Adjunte documentació i t’esperem a l’Octubre.
Jose Ignacio Pastor Pérez
President ACICOM

Carlos Humberto Caszely Garrido, (*Santiago, Chile, 5 de julio de 1950)
Ex-futbolista chileno, el más notable futbolista en la historia de este país.
Además, es considerado por la hinchada como el máximo ídolo de la historia del club Colo-Colo. Es también un periodista comprometido con la sociedad.
Apodado popularmente como “El Chino”, El gerente y el “El Rey del Metro Cuadrado”, Caszely fue un reconocido delantero sudamericano de los años 70 y 80 que se destacó por su habilidad, astucia y capacidad goleadora, con 805 goles en su carrera profesional.

Desarrolló casi toda su carrera profesional en el Colo-Colo, club cuya camiseta defendió durante 14 años y con el que consiguió ganar 5 títulos de liga.

También jugó en los clubes españoles Levante UD y RCD Español. Fue trigoleador del campeonato chileno,2 goleador de la Copa Libertadores 1973 y el Mejor Jugador de la Copa América 1979.

Es, a la fecha, el máximo anotador en la historia de Colo-Colo en encuentros oficiales con 208 tantos, y el segundo en encuentros de Primera División con 171 goles.

Defendió a la Selección de fútbol de Chile en dos Mundiales : Alemania 1974 y España 1982.

ORGANIZAN: ACICOM y TODOS TELEVISIÓN
COLABORAN: CENTRE DE CULTURA CONTEMPORÀNIA OCTUBRE y ASOCIACIÓN CASA DE CHILE VALENCIA

Post a Comment