Escenas de un burgués en la València del Ochocientos, presentació 6-4-2017 a les 19h. Llibreria Ramón Llull, C/ Corona, 5.

PORTADA Recortada (2)El periodista i escriptor Jaime Millás, soci i membre del Consell de Gestió d’ACICOM, presenta un nou llibre: “Escenas de un burgués en la Valencia del Ochocientos”. El llibre que ha estat editat per Sargantana, editorial valenciana ja consolidada, narra la biografia de Manuel Millás, dramaturg de la Renaixença Valenciana.

El pròleg del llibre ha sigut escrit per Justo Serna, Catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de València.

Us invitem a l’acte on en agradaria que els membres de la nostra associació compartirem el gran gaudi que suposa assistir a la presentació d’un llibre junt amb uns presentadors de luxe i un públic que aprecia l’obra i estima a Jaime Millás.

Dijous, dia 6 d’abril de 2017, a les 19h. a la llibreria Ramón Llull, C/ Corona, 5  al bell mig del Barri del Carme. Comptarem amb la participació de Justo Serna com a presentador, Jaime Millás, autor i Paz Navarro, editora.

PORTADA (3)

PER A SABER MÉS

Apunt a la web de l’editorial valenciana Sargantanahttp://editorialsargantana.com/?p=1069

Nota de premsa sobre la presentació Nota Escenas centropdf

Blog de Jaime Millás: https://www.jaimemillascovas.com/

Entrada de Manuel Millás i Casanoves a l’Enciclopèdia Catalana: http://www.enciclopedia.cat/EC-GEC-0042517.xml

 

Post a Comment