Enquesta: Millorem la gestió comunicativa de l’associacionisme valencià

Des d’ACICOM, estem decidits a intentar, junt amb tu, millorar la ComunicAcció Cívica del teixit associatiu valencià.
Les nostres entitats tenim molt que dir, generem molta activitat per a millorar la nostra societat; però en massa ocasions és invisible el nostre treball. Volem aconseguir un major impacte comunicatiu, cap a fora i cap a dins , volem augmentar el nostre capital social, el prestigi i coneixement del que fem i volem fer i també les vies de comunicació amb la ciutadania. Volem incidir més en els assumptes públics.

Per aconseguir millorar la comunicacicacció, hem de conèixer millor la situació actual de les entitats, així com les necessitats i demandes relacionades amb la comunicació de l’ample i variat ventall d’entitats que existim. En el nostre entorn valencià no existeixen massa estudis o informes sobre el tema; per la qual cosa et demanem un xicotet esforç personal per ajustar millor les accions formatives, divulgatives, documentals i pràctiques que estem organitzant a la teua realitat.

Estre totes i tots aconseguirem un major impacte comunicatiu de l’associacionisme valencià i t’invitem a sumar-te a un projecte col·laboratiu d’aprenentatge entre iguals i per compartir experiències sabers, inquietuds i resultats comunicatius.

T’agraïm de bestreta les teues aportacions a esta enquesta per conèixer en profunditat i poder millorar la gestió de la comunicació en el teixit associatiu valencià.

Pots contestar l’enquesta mitjançant l’enllaç  https://goo.gl/9RtzH3

o directament amb el formulari que et posem a continuació

Moltes gràcies per la teua col·laboració.
T’invitem a fer aplegar l’enquesta a altres persones del món associatiu valencià.
T’informarem dels resultats de l’enquesta, usi has deixat les teues formes de contacte.

Post a Comment