ENDOLLA’T PEL CLIMA, webinar sobre un consum elèctric socialment responsable i sostenible

ACICOM organitza, una jornada En línia amb la participació de diferents representants de col·lectius i institucions vinculades amb aquest nou model de consum energètic

 

ACICOM fomenta el debat sobre la responsabilitat social energètica 

 

Dilluns,  dia 4 d’octubre de 2021 a les 18 h

 

Inscripció en: https://bit.ly/Endollat-pel-clima-4-10-2021

 

ACICOM obri el debat sobre l’ús de l’energia, i el desenvolupament de nous models de consum energètic amb una jornada En línia d’accés lliure.

La Comunitat Valenciana s’ha convertit en el territori amb més cooperatives de producció energètica, aglutinant el 85% de les cooperatives elèctriques de l’estat. Aquest model de producció es converteix, en si mateix en una alternativa al model econòmic imperant, facilitant processos de millora en favor del bé comú.

Sota aquesta premissa, ACICOM organitza, en col·laboració amb la Direcció General de Responsabilitat Social de la Generalitat, una jornada Online i un posterior debat, de caràcter gratuït en la qual intervindran diferents actors implicats en aquest procés de transformació del model de consum energètic.

La sessió forma part del projecte “*Endolla´t *pel clima” una iniciativa ciutadana de ACICOM que pretén donar visibilitat al comportament ètic i responsable d’iniciatives relacionades amb la generació d’electricitat, tractant d’ajudar a trencar amb la situació actual d’oligopoli energètic mitjançant una actitud ciutadana més responsable i conscient. Tota la informació sobre aquesta proposta, pot ser coneguda en

https://www.endollatpelclima.eu.

 

La jornada comptarà amb la participació de:


Vicent García i Martí, presidente de AlternaCoop

 

Vicent Garcia i Martí de Som Energia; una cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre. Pionera al nostre país en la comercialització i producció d’energia d’origen renovable.

 

 

 

 


Germán Beltrán Lapuerta, Secretari Tècnic de la Federació de Cooperatives Elèctriques de la Comunitat Valenciana, és l’òrgan de representació del cooperativisme elèctric en la Comunitat Valenciana, que integra a les cooperatives de consum elèctric com una eina conjunta per a la promoció i defensa del cooperativisme i els drets de les persones consumidores.

 


Andrés Boix, codirector de la Càtedra Economia Col·laborativa i Transformació Digital de la Universitat de València entitat que té el propòsit d’analitzar el conjunt d’actors, institucions i pràctiques econòmiques i socials generades entorn del fenomen de l’economia col·laborativa.

 

 

 

 

SAPIENS - Unión Renovables

Foto de perfil de Olivia Fontanillo

 

Olivia Fontanillo, Directora de Comunicació i Sostenibilitat en Sapiens Energía. Responsable de Comunicació d’EnCircular.es, ADCV i DicaTIC. Presidenta de Destino Solidario ONG

 Sapiens energia treballa de manera innovadora i sostenible, amb solucions dissenyades i adaptades a les necessitats reals en cadascun dels projectes, per a accelerar la transició energètica. Un nou paradigma que només pot aconseguir-se sobre la base de la col·laboració i les aliances entre agents.

 

 

 

 


Ficha alto cargo - Generalitat Valenciana

 

José Ignacio Pérez- Rico. Director general de Qualitat Democràtica, Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica  com a organisme encarregat de coordinar i promocionar aquest tipus d’iniciatives entre la ciutadania.

 

 

 

Per accedir a la jornada cal fer la inscripció prèvia en: 

 

https://bit.ly/Endollat-pel-clima-4-10-2021

.

PER A SABER-NE MÉS

https://www.endollatpelclima.eu

Som Energia https://www.somenergia.coop/ca

Federació de Cooperatives Elèctriques de la Comunitat Valenciana  https://www.coopelectricas.com/

Càtedra Economia Col·laborativa i Transformació Digital de la Universitat de València https://www.uv.es/catedra-economia-collaborativa-transformacio-digital/ca/catedra-economia-col-laborativa-transformacio-digital.html

Sapiens Energia https://sapiensenergia.es/va/