EL PODER DE LA VEU, Fòrum per a una comunicació transformadora 31-5-2022 i 2-6-2022

Veus par a una comunicació transformadora es reuneixen en el fòrum “El poder de la veu”

  • Durant les sessions s’emetran els episodis del  podcast “El poder de la veu”

L’ONGD Paz i Desarrollo organitza el fòrum de comunicació transformadora “El poder de la veu”, que tindrà lloc els dies 31 de maig i 2 de juny en modalitat en línia i de manera presencial en dos espais de la ciutat de València: Octubre Centre de Cultura Contemporània i L’Espot Studios.

L’esdeveniment donarà tancament al projecte “El poder de la veu: podcasts per a la construcció d’una ciutadania crítica i connectada amb les seues realitats glocales”, el qual ha sigut desenvolupat gràcies al finançament de la Direcció General de Cooperació Internacional al Desenvolupament de la Generalitat Valenciana, Caixa Popular i la Coordinadora Valenciana d’ONGD.

Vols saber què inclou el fòrum? Mira tot el que han preparat!

Dimarts, 31/05 (Octubre Centre de Cultura Contemporània + streaming)

17H a 18.30H: Taula redona “El podcast com a eina de transformació social”, amb la participació del Centre Municipal de Joventut de Ciutat Vella  (unminuto.podcast), Medicusmundi Mediterrània (VEUS), Coordinadora Andalusa d’ONGD (Surtopías), i Paz i Desarrollo (Ràdio XXII), i moderat per Carmen Rodríguez, responsable de comunicació de la Coordinadora Valenciana d’ONGD.

19H a 20H: Xarrada “L’enfocament del periodisme de solucions”, a càrrec d’Alfredo Casares, director de l’Institut de Periodisme Constructiu.

Dijous, 02/06 (L’Espot Studios + streaming)

17H a 18H: Taula redona “Les ràdios comunitàries com a alternativa a la bretxa digital”, amb la participació de Vokaribe Ràdio (Colòmbia) i Ràdio Saba (Colòmbia).

18.30H a 20H: Presentació dels episodis del podcast “El poder de la veu”, amb la participació de Dones, veus i resistències, Infàncies i Dones del Món, Orriols Conviu, ACICOM, Unió Periodistes Valencians, i Fundació Manantial.

Per a assistir, has d’emplenar les teues dades en el formulari per a saber si acudiràs a totes dues sessions i, en cada cas, si ho faràs de manera presencial o via streaming (per al que s’enviarà l’enllaç de connexió per correu electrònic):

https://bit.ly/El-poder-de-la-veu