El DOCV publica l’admissió a tràmit del recurs del PSOE contra la Llei de tancament de RTVV

http://www.docv.gva.es/datos/2014/03/14/pdf/2014_2226.pdf

DOCV ADMISIÓ A TRÀMIT RECURS CONTRA LA LLEI DE TANCAMENT RTVV

 

El DOCV del 14-3-2014 publica l’admissió a tràmit del recurs del PSOE contra la Llei de tancament de RTVV

El Ple del Tribunal Constitucional, per providència de 10 de març actual, ha acordat admetre a tràmit el recurs d’inconstitucionalitat número 1067-2014, promogut per més de cinquanta diputats del Grup Parlamentari Socialista en el Congrés dels  Diputats, contra la Llei 4/2013, de 27 de novembre, de la Generalitat, de Supressió de la Prestació dels Serveis de Radiodifusió i Televisió d’Àmbit Autonòmic, de Titularitat
de la Generalitat, així com de Dissolució i Liquidació de Radiotelevisió Valenciana, SAU.

Ximo Puig: “El tancament de RTVV va ser un atropellament jurídic, polític i cultural”

12.03.2014 El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, destaca que “es tracta d’un clar exemple de la mala gestió del PP, perquè és evident que als valencians els resulta molt més car el tancament que haver-la mantingut oberta”

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assegurat hui que “el tancament de RTVV va ser un atropellament jurídic, polític i cultural per als interessos de la Comunitat Valenciana”. Per això, ha assegurat que l’admissió a tràmit per part del Tribunal Constitucional del recurs interposat pels socialistes contra el tancament de l’ens públic valencià “és una bona notícia, perquè posa de manifest que les nostres argumentacions tenen fonament per a evitar que el tancament siga definitiu”.

D’esta manera, ha apuntat que “és un clar exemple de la mala gestió del PP”, al mateix temps que ha assegurat que “el mite que el PP gestiona ben l’economia ha caigut, perquè en el cas de RTVV és molt més car tancar-la que haver-la mantingut oberta”. Així, ha remarcat que, des que la van tancar, “cada dia els valencians paguem 200.000 euros a uns treballadors als quals no deixen anar a treballar”. De la mateixa manera, es paguen una sèrie de programes, pel·lícules o retransmissions esportives que no s’estan emetent.

Per tot això, per a Puig “este és l’exemple de la mala gestió del PP, d’una gestió ruïnosa que ha portat a la Comunitat a un estat d’emergència”. Al mateix temps, ha subratllat que el PP “no podia suportar una radiotelevisió pública que fóra lliure i la va tancar, per això ara estem contents que el Tribunal Constitucional comence a valorar la possibilitat que torne a obrir-se”. Finalment, ha posat l’accent que “si això no succeeix ara, sota un mandat judicial, serà una realitat quan hi haja un canvi de govern, perquè els socialistes tornarem a obrir Canal 9”.

Post a Comment