CONVERSA OBERTA-TAULA RODONA: HACKTIVÍTZA’T, després del documental


We are legionDimarts dia 27 de gener de 2015

HACKTIVÍTZA’T: Cicle Documental, Censura i Vigilància a Internet

19:30h Projecció del documental:   We Are Legion, The Story of the Hacktivists  

Explorarem els primers grups hacktivistes, per passar després als estridents i rebels inicis d’Anonymous. We are legion segueix la impressionant evolució des del col·lectiu de bromistes alegres fins el veritable i global moviment de desobediència civil i hacktivisme per al món en línia.

 

Conversa oberta21:00h.  CONVERSA OBERTA-TAULA RODONA: HACKTIVÍTZA’T .

Qui controlen internet? / Llibertat vs Seguretat | Vigilància, censura, espionatge massiu, ciberactivisme, drets i llibertats en l’àmbit digital …

Objectiu: Establir un debat general sobre els temes previstos per a donar a conèixer aquestes realitats i conscienciar als assistents. Canviar el punt de vista de la majoria dels ciutadans espanyols, que pensen que aquests assumptes no els afecten.

Destinataris: Ciutadania en general. No es requereix cap coneixement previ sobre el tema.

 

Participants que inicien el debat :

Emma López de la Cova deBenimaclet

Pepe Borràs de VlcTechHub http://vlctechhub.org/

Jose Ignacio Pastor, President ACICOM www.acicom.org

Adolfo Plasencia: Periodista científic i Professor d’Aprenentatge Ubic de la UNED

Juan Bordera, Activista del 15M, Decrecimiento y Yo No Pago (https://comunicantlarevolta.wordpress.com/2011/11/08/juan-bordera/)

Antonio Marin: Activista i soci d’ACICOM

Toni Cantó, Yuri autor de http://www.lapizarradeyuri.com/

Organitzen:

–       Techno Activism 3rd Mondays Valencia (http://www.meetup.com/Techno-Activism-3rd-Mondays-Valencia/)

–       La Cova de Benimaclet

–       ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació)

Els “Techno-Activism 3rd Mondays” són esdeveniments globals que connecten tecnologia, creativitat i activisme.

Estan dissenyats per a millorar el diàleg i la cooperació entre grups i individus que normalment no interactuen entre si, com a desenvolupadors, dissenyadors, periodistes, activistes i ciutadans, per a conèixer-se i col·laborar en iniciatives que fomenten els drets i llibertats digitals, conèixer més sobre aquests i assegurar-se que internet segueix sent lliure, anònim i segur per a tothom.

València s’uneix a una comunitat global de TA3M formada per altres 21 ciutats a tot el món, incloent Nova York, Sant Francisco, Londres i Tòquio.

Cartell HacktivízatACICOM, La Cova de Benimaclet i  VlcTechHub vos invitem a participar en aquest cicle documental sobre Censura i Vigilància a Internet, que tindrà lloc els dimarts 13, 20 i 27 de gener a La Cova de Benimaclet, com a preàmbul del Festival Internacional Circumvention Tech Festival http://www.circumventionfestival.es/ que reunirá a València, entre l’1 al 6 de març de 2015 a la comunitat internacional que lluita contra la censura i la vigilància a internet.

Estem alineats amb l’objectiu del festival de col·laborar i assegurar-se que internet segueix sent lliure, anònim i segur per a tots. Com a usuaris d’Internet creiem en el seu poder com agent mobilitzador i de canvi social. Es per aquesta raó per la qual organitzem el cicle. És important difondre i debatre sobre aquests temes al nostre entorn local i mes proper.

 

https://www.facebook.com/events/366581756854464/

Un document interessant que ofereix un conjunt de recomanacions, eines i pràctiques per preservar el nostre sentit de la privacitat en el món post-Snowden és el Manual d’autodefensa electrònica: ANONIMITZA’T  http://issuu.com/cccb/docs/manual_de_defensa-cat_-ang

Vos esperem i invitem a difondre aquesta iniciativa

Logos organitzacions Hacktivítza't

 

 https://www.facebook.com/lacuevadebenimaclet

 

Post a Comment