Cartell Festival Cinema Ciutadà Compromés 2019. Atenció, a punt de finalitzar la presentació d’audiovisuals i de sales ciutadanes

Ja tenim el Cartell del Festival Cinema Ciutadà Compromés 2919, què et sembla?

El dilluns dia 16 finalitza el termini per presentar audiovisuals al Festival CCC 2019

Vols que la teua entitat, associació, col·lectiu aculla alguna de les sessions del Festival?

logo-festival

T’informem que estem tancant el programa del Festival Cinema Ciutadà Compromés 2019, et presentem el seu cartell.

ACICOM – Associació Ciutadania i Comunicació presenta les bases per a participar en la cinquena edició del Festival Cinema Ciutadà Compromès, que es celebrarà als mesos d’octubre i novembre de 2019.

La voluntat d’ACICOM és la d’enfortir la capacitat crítica de la ciutadania mitjançant eines audiovisuals. Un dels espais que hem consolidat als darrers anys és el Festival Cinema Ciutadà Compromès, que ha esdevingut un canal per al cinema social i compromès que millora la dieta mediàtica i cultural de la ciutadania valenciana. Un dels objectius del Festival és fer arribar al públic produccions compromeses amb el seu entorn i amb valors socials, culturals, de memòria, etc., és a dir, fer de pont entre el sector professional i el públic valencià.

Junt amb aquest escrit us enviem les condicions per tal de participar en el 5è Festival CCC ja siga en la secció oficial (i optar als premis en les diferents categories: Ficció, Documental, Micromecenatge, Audiovisual en Valencià, Noves Realitats Socials i Premi Especial del Públic) o fora de competició.

El Festival 2019 continuarà amb la proposta de blocs temàtics introduïda en l’edició anterior: Memòria històrica, Ciutadania, Feminismes, Drets Humans, etc.. També comptarà amb activitats complementàries com passejades, tallers, cursos i d’altres que ens permetrà introduir-nos en les temàtiques aprenent i reflexionant més enllà de l’experiència en la pantalla.

L’organització del Festival és possible gràcies a l’estreta col·la boració de diverses sales i col·lectius que organitzen en els seus espais les acticitats i projeccionsi amb els quals fem comunitat treballant aquestes vies alternatives de distribució, a més a més així impliquem a les actores de la societat civil per crear sinergies i fer comunitat.

Fem dels audiovisuals un vehicle de comunicació ciutadana i transformadora de la realitat. El cinema és de totes i tots.

ÚLTIMS DIES PER A LA PRESENTACIÓ D’AUDIOVISUALS V EDICIÓ DEL FESTIVAL CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS QUE FINALITZA EL 16 DE SETEMBRE DE 2019.

Et deixem les bases de la Convocatòria 2019!

Formulari d’inscripció: Inscriu-te aci

Si la teua entitat vol col·laborar en el Festival organitzant alguna sessió i/o projecció escriu-nos a: festivalccc@acicom.org i ens fiquem en contacte en vosaltres.

Si tens qualsevol dubte i vols aclarir-ho telefònicament: 960722884

Si desitges unir-te a l’equip del Festival CCC 2019, també t’invitem.  Tota ajuda és benvinguda

US HI ESPEREM! 

Per a saber-ne més:

BASES 2019, 5é FESTIVAL CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS

gala-cloenda-fccc-2018-
Gala de cloenda del Festival Cinema Ciutadà Compromés del 2018

 

Post a Comment